Головна Новини Зірки персона «Дівчина Бонда» засвітила груди в розкішній сукні
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дівчина Бонда» засвітила груди в розкішній сукні

«Дівчина Бонда» не соромиться демонструвати свою сексуальність

23 грудня 2020, 13:20
Поділіться публікацією:

«Дівчина Бонда» засвітила груди в розкішній сукні

Ольга Куриленко (фото з відкритих джерел)

Відома актриса і модель Ольга Куриленко, яка зіграла "дівчину Джеймса Бонда" у фільмі "Квант милосердя", здивувала шанувальників відвертою сукнею, "засвітивши" свої оголені груди.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала сексуальний кадр, на якому позує в дзеркальній кімнаті, в красивій сукні смарагдового кольору з довгими руками, золотим принтом і боа на талії. Верх вбрання практично повністю прозорий, зону декольте ледь прикриває смарагдова вставка. Ракурс актриси дозволять розглядати її оголені груди та стрункі ноги.

Свій образ "дівчина Бонда" доповнила прозорими туфлями з золотистими кільцями на невисокому каблуці, легким макіяжем і розпущеним волоссям.

Шанувальники бурхливо відреагували на відвертий кадр зірки й відзначили, що у неї дуже цікавий наряд: "А ви гаряча штучка!", "Чудова", "Ця жінка така красива", "Якби краса була часом, ти була б вічністю", "Справжня гламурна красуня","Ти шикарно виглядаєш!", — написали фоловери.

У 41 рік Ольга Куриленко має чудовий вигляд і не соромиться демонструвати на публіку своє розкішне і сексуально тіло.

Нагадаємо, що французька актриса Ольга Куриленко поділилася з підписниками "чесною" фотографією, на якій позує на тлі мальовничих скель без грама косметики. Фанати відзначили, що вона гарна в будь-якому образі, навіть без макіяжу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 26-річна іспанська модель Джорджина Родрігес, яка є коханою португальського футболіста Кріштіану Роналду, опублікувала фотографію в одній спідній білизні на фоні новорічної ялинки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини