Головна Новини Зірки персона Дівчина Ді Капріо прийшла на захід у «голій» сукні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина Ді Капріо прийшла на захід у «голій» сукні (ФОТО)

Дівчина голлівудського актора Леонардо Ді Капріо вразила своїм «голим» вбранням на червоній доріжці у Лос-Анджелесі

10 листопада 2021, 14:05 comments2611
Поділіться публікацією:

24-річна Каміла Морроне днями стала гостей заходу LACMA Art Film, організатором якого виступив її коханий Леонардо Ді Капріо. Дівчина блиснула на червоній доріжці своїм ефектним вбранням, продемонструвавши струнку фігуру.

Дівчина Ді Капріо прийшла на захід у «голій» сукні (ФОТО)

Каміла Морроне | Фото: @camilamorrone

Для світського вечора модель вибрала чорну сукню з пишним шлейфом, яка була пошита з тонкої тканини, яка просвітлюється, прикрашеній стразами. Наряд від італійського бренду Versace ідеально підкреслив фігуру Камілі. Під низ дівчина одягла бежевий боді, який створював "голий" ефект. Свій образ вона доповнила чорними босоніжками на підборах, а від прикрас та інших аксесуарів відмовилася.

До речі, спільних фотографій Леонардо Ді Капріо та Камілі Морроне на заході так і не вдалося зробити, оскільки знаменитості пройшлися червоною доріжкою окремо. Попри те, що разом вони вже кілька років свої стосунки офіційно не підтверджують.

Дівчина Ді Капріо прийшла на захід у «голій» сукні (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, відома модель Каміла Моронне прокоментувала свою 23-річну різницю у віці з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо. Дівчина вважає, що кожна людина сама має обирати, з ким їй зустрічатися і не звертати уваги на цифри у паспорті.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у жовтні 2020 року в мережі почали ходити чутки про те, що Леонардо Ді Капріо вперше стане батьком. Про це нібито розповіли люди з близького оточення знаменитостей. Але ці плітки так і залишилися плітками.

Читайте також, що гостей LACMA Art Film стала відома актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія. Знаменитість з'явилася на червоній доріжці у чорній сукні зі стразами від модельєра Вів'єн Вествуд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дарья

10 листопада 2021, 21:08

Я искренне надеюсь, что этот текст изначально написан на украинском и просто коряво переведён гугл-переводчиком. Потому что "просветляющаяся ткань" и "под низ" - это уровень речи подростка из рабочие-крестьянской семьи в нулевых, но никак не журналистки.


Новини