Головна Новини Зірки персона У сукні зі стразами: Єва Лонгорія підкорила червону доріжку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У сукні зі стразами: Єва Лонгорія підкорила червону доріжку (ФОТО)

Американська актриса Єва Лонгорія продемонструвала красивий та стильний образ на червоній доріжці у Лос-Анджелесі

8 листопада 2021, 12:35 comments1170
Поділіться публікацією:

Днями в Лос-Анджелесі відбулася світська вечірка LACMA Art Film Gala, де щорічно вшановують діячів кінематографа. Однією із гостей заходу стала 46-річна актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія.

У сукні зі стразами: Єва Лонгорія підкорила червону доріжку (ФОТО)

Єва Лонгорія / Фото: @evalongoria

Знаменитість з'явилася на червоній доріжці в шикарній довгій сукні чорного кольору, усипаній стразами від британського модельєра Вів'єн Вествуд. Наряд мав довгий шлейф та асиметричне декольте. Свій сексуальний образ Єва Лонгорія доповнила об'ємними локонами та виразним макіяжем, а з прикрас обрала мінімалістичні сережки та кілька перснів.

У сукні зі стразами: Єва Лонгорія підкорила червону доріжку (ФОТО) - фото 2

Звану вечерю також відвідала Сальма Хайєк, Джаред Літо, Періс Хілтон, Дакота Джонсон, Хейлі Бібер, Біллі Айліш та інші світові знаменитості.

Нагадаємо, нещодавно актриса Єва Лонгорія на своїй сторінці в Instagram опублікувала сонячний знімок із Мексики, на якому вона насолоджується сонячними ваннами. Єва лежить на кріслі-гойдалці у білому бікіні з блакитним принтом, показуючи свій плоский живіт і підтягнуті ноги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що незвичайне вбрання, в якому 21-річна американська співачка Ноа Сайрус виблискувала на червоній доріжці церемонії "Греммі-2021", розсмішило мережу і стало мемом. Дівчина прийшла в епатажному білому вбранні від французького бренду Schiaparelli Couture, ззаду якого було величезне драпірування.

Читайте також, 50-річна красуня Дженніфер Лопес підкорила публіку сукнею від лондонського модельєра Richard Quinn, яка входить до колекції весна-літо 2020. З його допомогою актриса на міжнародному кінофестивалі виглядала стильно, красиво та елегантно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини