Головна Новини Зірки персона Для кого завгодно і де завгодно - Меладзе потрапив у скандал з концертами
commentss НОВИНИ Всі новини

Для кого завгодно і де завгодно - Меладзе потрапив у скандал з концертами

Меладзе активно виступає в РФ

2 липня 2023, 20:45
Поділіться публікацією:

Знаменитість з РФ  Валерій Меладзе   зараз знаходиться в немилості  в рідній країні  через те, що підтримав  Україну під час   війни з рф. При цьому,  гостинно зустрічати  співака в Києві  теж ніхто не  спішить, бо він є боязким і часто змінює  свої переконання. Крім цього,  ніколи не відмовиться  заробити, коли є можливість в РФ.

Для кого завгодно і де завгодно - Меладзе потрапив у скандал з концертами

Валерій Меладзе (фото з відкритих джерел)

На великі  заходи  Меладзе ніхто не  запрошує, тому, як можливість для заробітку  залишаються корпоративи.  Туди зірковий артист завжди  поспішає, навіть  коли доводиться співати  перед російською аудиторією.

Для кого завгодно і де завгодно - Меладзе потрапив у скандал з концертами - фото 2

Про це  інформують російські ЗМІ,  ще й оприлюднили  скріншоти листів ніби з концертним директором  співака,  що прямим текстом підтвердив згоду зірки  за суму в 80 тис. євро. За ці гроші Валерій  Меладзе розважатиме будь-яку аудиторію на 45-50 хвилин:коли завгодно і де завгодно. Проте найкраще на Південному березі Франції.

Важливо, що  ціни за виступ  російського співака на приватних  корпоративах   відчутно збільшились. Так в  2020 році його оплата становила  60 тис.євро. Але,  за інформацією джерела,  підвищений прейскурант  співак виставляє  саме російським  замовникам.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти.Зірковий виконавець Валерій Меладзе  тепер знаходиться на  відпочинку в Куршевелі.  Саме  на цьому курорті  його "спіймали"  представники медіа "Українська правда" і  почали ставити питання про війну в Україні. Але співак  злякався  висловити свою думку на камеру. Проте  представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака  питання.  В цей  час Валерій Шотович  відкликав  репортера  далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини