Головна Новини Зірки персона Дмитро Комаров вперше розповів, як склалося його сімейне життя з молодою дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Дмитро Комаров вперше розповів, як склалося його сімейне життя з молодою дружиною

Комаров поділився, що нестабільна ситуація в світі і несподівані обставини ніяк не вплинули на його стосунки з дружиною

20 жовтня 2020, 19:58 comments1518
Поділіться публікацією:

Відомо, що Дмитро Комаров близько року тому одружився на Олександрі Кучеренко. І хоч досвіду сімейного життя у нього не так і багато, ведучий чесно розповів, як у нього складаються стосунки з коханою. Про це пише видання lux.

Дмитро Комаров вперше розповів, як склалося його сімейне життя з молодою дружиною

Дмитро Комаров з дружиною. Фото: karavan

Молодій родині з початку карантину довелося досить довго просидіти вдома, але вони не падали духом, а навпаки шукали натхнення один в одному. Ведучий зізнався, що вони купили домашній кінотеатр, так що на самоізоляції їм точно ніколи було нудьгувати.

А крім перегляду кіно, пара також вирішила вдосконалити кулінарні навички. Вони разом готували незвичайні страви, щоб потім влаштувати романтичну вечерю. Дмитро додав, що за цей час навіть навчився проводити справжні чайні церемонії.

"Як сімейне життя може не подобатися? Все найцінніше, що у нас є, це сім'я. Незважаючи на те, що я звик завжди бути десь на ходу, я дуже добре вжився в цю роль, мені подобається. Найголовніше — ми розуміємо один одного, цінуємо інтереси один одного, поважаємо роботи один одного", — поділився мандрівник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Дмитро Комаров показав архівні шкільні фото. Він каже, що в їхньому класі панувала хороша дисципліна, і це не дивлячись на те, що ніхто нікого не змушував і не залякував поганими оцінками. Флора Григорівна вибрала зовсім іншу тактику: хвалила і вміла тактовно зробити зауваження, щоб нікого не образити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини