Головна Новини Зірки персона Дочекалися: Мерілін Менсон випустив перший альбом за три роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочекалися: Мерілін Менсон випустив перший альбом за три роки

"We Are Chaos"

11 вересня 2020, 19:34 comments2185
Поділіться публікацією:

Новий альбом виконавця отримав назву We Are Chaos, в нього увійшло 10 свіжих композицій. Відомо, що це перша платівка Менсона за останні 3 роки, передає видання zn. Сам рок-музикант каже, що, здається, ніби нова платівка була записана тільки вчора. Начебто все історії з пісень написані сьогодні, і написані саме про тебе, запевняє він. Але роботу над альбомом артист закінчив ще в квітні.

Дочекалися: Мерілін Менсон випустив перший альбом за три роки

Дочекалися: Мерілін Менсон випустив перший альбом за три роки. Фото: uznayvse.

Також цікавим залишається той факт, що для створення свого сценічного імені, Брайан Х'ю Ворнер (справжнє ім'я зірки) використав імена двох знаменитих людей. А саме — актриси Мерилін Монро і злочинця Чарльза Менсона.

Виступи групи Marilyn Manson завжди відрізнялися своєю ефектністю і неординарністю. На своїх концертах артисти використовували абсолютно все, що могло посилити враження від того, що відбувається. Вони кидали зі сцени бутерброди з горіховим маслом, садили напівоголених дівчат до кліток, не боялися застосовувати відкритий вогонь на сцені.

Крім своєї музичної та кіно кар'єри, Менсон також запустив власний бренд швейцарського абсенту. Але відгуки про цей продукт виявилися вельми неоднозначними: багато критиків назвали абсент "занадто плоским".


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Емінема погрожували вбити у власному будинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини