Головна Новини Зірки персона Дочка відомої акторки вирішила відмовитися від громадянства Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка відомої акторки вирішила відмовитися від громадянства Росії

Донька Зоряни Марченко не хоче мати нічого спільного з Росією

21 квітня 2024, 22:50 comments1201
Поділіться публікацією:

Українська кіноакторка Зоряна Марченко, яка стала відомою, за роллю  в серіалі "Просто Надія", розказала, що її 8-річна донька  прийняла рішення відмовитись  від свого місця народження — РФ.

Дочка відомої акторки вирішила відмовитися від громадянства Росії

Зоряна Марченко (фото з відкритих джерел)

Дівчинка хоче, коли отримуватиме  паспорт, змінити місце народження, бо не  має бажання мати щось  спільне  з країною-агресоркою.

Ще донька акторки хоче мати нове  ім'я.  Зоряна Марченко назвала доню Агафією, але в  повсякденні кличе її Агатою. Самій дівчинці більше до вподоби  другий варіант.

"В житті я на неї говорю Агата, а повне ім'я Агафія. Але ми будемо його змінювати. Вона не хоче бути Агафією, а хоче бути Агатою. Ми будемо змінювати не тільки ім'я, а й місце народження. Вона народжена в Росії", — сказала акторка, відповідаючи на запитання Аліни  Доротюк.

Актриса  продовжила, що це було  омріяне рішення її доньки, а вона його, як мама, підтримує.

"Вона хоче змінити місце народження, це її ініціатива. Вона сказала, я не хочу, щоб у мене це було там написано. Щодо імені — їй не подобається, вона хоче так. Що стосується по батькові — подивимося. Прізвище, якщо вона захоче змінити, ми змінимо", — завершила  Зоряна Марченко.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що робить соліст колись популярного гурту "Ненсі"В 90-х дуже популярною  була  група "Ненсі", а пісні "Дим сигарет с ментолом", "Дівчина мрії" та інші звучали буквально  повсюди.  Тому соліст групи  Анатолій Бондаренко  мав шалену популярність і впізнаваність в  той час. Проте  останнім часом про нього  не було ніякої інформації. Так би він і жив собі спокійно, коли б не розповів  про своє минуле попутниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини