Головна Новини Зірки персона Дорофєєва розповіла, чому довго не наважувалася почати сольну кар'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Дорофєєва розповіла, чому довго не наважувалася почати сольну кар'єру

Вона вперше зізналася, що не була впевнена в успіху сольного проекту

8 грудня 2020, 19:26
Поділіться публікацією:








Популярна українська співачка, яка зовсім недавно порадувала своїх шанувальників прем'єрою нової пісні, зізналася, що до останнього моменту сумнівалася, чи варто починати сольну кар'єру саме зараз.

Дорофєєва розповіла, чому довго не наважувалася почати сольну кар'єру

Надя Дорофєєва. Фото: file.liga.net

Дорофєєва пояснила свої побоювання тим, що група "Время и Стекло" розпалася в досить непростий період для всього світового шоу-бізнесу. Тому вона замислювалася над тим, щоб перенести вихід сольної пісні Gorit вже на наступний рік. Цими подробицями артистка поділилася в своєму інтерв'ю в програмі "Зірковий шлях" на каналі Україна.

"Я навіть думала — може перенести на наступний рік. Але потім усвідомила, що так не можна. Ми живемо тут і зараз", — сказала Надя.

Підтримка близьких людей, а також колег по сцені, змусила дівчину не відступитися від своїх планів і втілити все задумане вже зараз.

Віра Брежнєва і Monatik відвідали домашню вечірку-презентацію пісні Gorit. Дорофєєва розповіла в інтерв'ю, що Діма ніколи не приходить в гості з порожніми руками, тому вона отримала від нього в подарунок запальничку (символ нової пісні) і грошове дерево.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Дорофєєва презентувала першу сольну пісню і кліп.
"Коли падаєш в любов з головою, і ще не знаєш — це до ранку? А може навіть довше? А може назавжди? Цей кліп — відображення того, як я змінилася, і того, яка я зараз. Разом з режисером Танею Муіньо і її командою ми створили історію про естетику і стиль нової DOROFEEVA", — написала знаменитість на своїй сторінці в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини