Головна Новини Зірки персона «Досить шифруватися»: Мішину «засікли» в аеропорту з Еллертом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Досить шифруватися»: Мішину «засікли» в аеропорту з Еллертом (ФОТО)

Ксенія Мішина на кілька днів з сином полетіла на Кіпр, але фанати впевнені, що екс-коханий Олександр Еллерт відпочиває разом з ними

25 серпня 2021, 19:15 comments14583
Поділіться публікацією:

У вівторок, 24 серпня, українська актриса Ксенія Мішина вирушила разом зі своїм сином Платоном на Кіпр. Але шанувальники впевнені, що разом з ними на відпочинок відправився і її екс-коханий Олександр Еллерт.

«Досить шифруватися»: Мішину «засікли» в аеропорту з Еллертом (ФОТО)

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт / @misha.k.ua

Українська "холостячка" записала в аеропорту кілька Instagram- storis, в яких розповіла, що у неї з'явилося три вихідних, тому вони з сином вирішили різко зірватися і полетіти на відпочинок до моря. І кілька годин тому Ксенія опублікувала першу фотографію в гарній сукні, позуючи на балконі з розкішним видом. Шанувальники ж відразу почали цікавитися, де Олександр Еллерт і закликали екс-коханих перестати шифруватися.

"Красиво Еллерт фоткає", "Коли Ксю знімала румтур, телефон Еллерта стояв на зарядці. У нього м'ятний чохол"," "І Еллерта показуй. Досить вам уже шифруватися ", — написали фоловери.

Річ у тому, що в соцмережі TikTok з'явилося відео, на якому Ксенія Мішина та Олександр Еллерт обіймаються в аеропорту. Їх обличь не видно, тому що зняті вони зі спини.

«Досить шифруватися»: Мішину «засікли» в аеропорту з Еллертом (ФОТО) - фото 2

Фото: скріншот з відео

Підозри, що закохані помирилися і відпочивають разом, у фанатів також виникли через те, що Еллерт перестав знімати Instagram-storis, публікуючи в них свої архівні кадри, а ось Ксенія, навпаки, активно ділитися подробицями свого відпочинку на Кіпрі.

Нагадаємо, що минулого місяця актриса Ксенія Мішина несподівано заявила, що розлучилася з переможцем "Холостячки" Олександром Еллертом. Причину розриву вона називати не стала.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що ведучий українського романтичного проекту "Холостяк" Григорій Решетник висловився з приводу розриву стосунків актриси Ксенії Мішиної та автора "Квартал 95" Олександра Еллерта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

25 серпня 2021, 18:36

Идиоты ! Кому интересен этот бред !


Новини