Головна Новини Зірки персона Ведучий «Холостяка» висловився з приводу роставання Мішиної та Еллерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведучий «Холостяка» висловився з приводу роставання Мішиної та Еллерта

Ведучий «Холостяка» Григорій Решетник прокоментував розставання Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта

30 липня 2021, 22:00 comments1041
Поділіться публікацією:

Ведучий українського романтичного проекту "Холостяк" Григорій Решетник висловився з приводу розриву стосунків актриси Ксенії Мішиної та автора "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Ведучий «Холостяка» висловився з приводу роставання Мішиної та Еллерта

Ксенія Мішина, Олександр Еллерт і Григорій Решетник / Фото: @grisha_reshetnik

Як передає видання "Факти", ведучий зізнався, що не бачив ні Ксенію, ні Олександра після новини про те, що вони розлучилися. Решетник зазначив, що "Холостячка" і її обранець були дуже емоційні і їм слід було б навчитися стримувати себе. Але при цьому, він сподівається, що пара все-таки зможе залагодити конфлікти.

"До цього часу сподіваюся, що Саша і Ксюша помиряться. Але якщо навіть і розлучилися назавжди, що ж — таке життя. Думаю, у них все одно залишаться прекрасні спогади один про одного і про час, проведений разом", — сказав ведучий.

Відзначимо, що 16 липня Ксенія Мішина несподівано заявила, що вони з Олександром Еллертом, якого вона вибрала в фіналі шоу "Холостячка" розлучилися. Пара планувала разом провести відпустку і відправилася на море, але в якийсь момент вони перестали публікувати Instagram-storis один з одним і незабаром актриса заявила, що відбулося розставання. Ксенія не стала розкривати подробиції, лише попросила не дошкуляти її запитаннями.

Нагадаємо, що в кінці червня Ксенія Мішина та Олександр Еллерт нарешті показали підписникам, які парні татуювання вони зробили. Це виявилися маленькі сердечка на щиколотці (у Ксенії — червоне, у Саші — зелене).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у квітні поточного року в мережі вже ходили чутки про розставання пари, але Ксенія Мішина та Олександр Еллерт спростували їх, натякнувши, що змогли подолати труднощі й залишаються разом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини