Головна Новини Зірки персона Дружина Анатоліча поділилася подробицями про вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Анатоліча поділилася подробицями про вагітність

Дружині Анатоліча навіть "довелося в лікарні на денному стаціонарі полежати, прокапали, тому що була густа кров і сильна інтоксикація"

4 березня 2021, 06:15
Поділіться публікацією:

Юлія Бойко (Юла) готується до появи на світ третьої дитини в родині. Власниця PR-компанії Yula розповіла,  що страждає через токсикоз, причому аналогічна проблема була у неї у двох попередніх вагітностях.

Дружина Анатоліча поділилася подробицями про вагітність

Дружина Анатоліча (фото з відкритих джерел)

"Ось що мене переслідує кожну вагітність, то це жахливий токсикоз. Третій раз я у жахливому стані. Ось уявіть, що ви прокинулися вранці після  пекельної, і вранці у вас найжорсткіший"бодун". Так ось такий стан у мене було з листопада по лютий ... Довелося в лікарні на денному стаціонарі полежати, прокапали, тому що була густа кров і сильна інтоксикація", — розповіла Юлія.

За словами Юлії, самі пологи їй давалися легко, проте нудота протягом місяців була нестерпна.

Нагадаємо, порноактриса прокоментувала секс з Трампом, заявивши, що це були найгірші 90 секунд в її житті. Після цього вона буквально почала ненавидіти себе, адже процес викликав у неї вкрай негативні емоції. До того ж як вона стверджує, тривав секс лічені хвилини. Але навіть цього їй вистачило, щоб випробувати відразу до себе і до всього того, що сталося. За словами Сторми, це сталося в далекому 2006 році. Тоді вони зустрілися з бізнесменом на благодійному турнірі з гольфу на озері Тахо. Трамп запросив дівчину в готель, щоб обговорити її участь в одному з реаліті-шоу. Однак далі події стали розвиватися зовсім по-іншому. Деніелс зазначила, що відійшла ненадовго в туалет, а коли повернуся, то Трамп сидів на краю дивана практично оголений. Він натякнув дівчині на інтимний зв'язок, заявивши при цьому, що це її шанс.

В результаті дівчина таки погодилася на пропозицію бізнесмена. Однак потім про це пошкодувала, адже секс з одруженим чоловіком не приніс їй ніякого задоволення. До слова, за рік до цього Трамп одружився з Меланією, а за місяць до зв'язку зі Стормі Деніелс у нього народився син.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини