Головна Новини Зірки скандал "Найгірший секс в моєму житті": порноактриса прокоментувала свій зв'язок з Трампом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найгірший секс в моєму житті": порноактриса прокоментувала свій зв'язок з Трампом

Порнозірка заявила, що ненавиділа себе після сексу з Трампом

11 лютого 2021, 09:59 comments1257
Поділіться публікацією:

Зірка порно індустрії Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, розповіла всьому світу про подробиці свого інтимного зв'язку з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Про це повідомляє видання Metro.

"Найгірший секс в моєму житті": порноактриса прокоментувала свій зв'язок з Трампом

Стормі Деніелс розкрила подробиці інтимного зв'язку з Трампом - фото: з відкритих джерел

Порноактриса прокоментувала секс з Трампом, заявивши, що це були найгірші 90 секунд в її житті. Після цього вона буквально почала ненавидіти себе, адже процес викликав у неї вкрай негативні емоції. До того ж, як вона стверджує, секс тривав лічені хвилини. Але навіть цього їй вистачило, щоб випробувати відразу до себе і до всього того, що сталося.

За словами Стормі, це сталося в далекому 2006 році. Тоді вони зустрілися з бізнесменом на благодійному турнірі з гольфу на озері Тахо. Трамп запросив дівчину в готель, щоб обговорити її участь в одному з реаліті-шоу. Однак далі події стали розвиватися зовсім по-іншому.

Деніелс зазначила, що відійшла ненадовго в туалет, а коли повернуся, то Трамп сидів на краю дивана практично оголений. Він натякнув дівчині на інтимний зв'язок, заявивши при цьому, що це її шанс.

"Ви повинні показати мені, наскільки сильно ви цього хочете. Або ви просто хочете повернутися в парк?", — розповідає актриса про фрази Трампа, адресовані їй на той момент.

В результаті дівчина таки погодилася на пропозицію бізнесмена. Однак потім про це пошкодувала, адже секс з одруженим чоловіком не приніс їй ніякого задоволення. До слова, за рік до цього Трамп одружився з Меланією, а за місяць до зв'язку зі Стормі Деніелс у нього народився син.

Незабаром новини про це побачення потрапили в американські таблоїди, а потім знову з'явилися після того, як Трамп балотувався на пост президента і став ним. А у 2018 році порноактриса випустила книгу під назвою "Повне розкриття", в якій описала всі деталі її зв'язку з Трампом.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що помер порномагнат, який шукав компромат для імпічменту Трампа, а також про те, що в Мережі відреагували на оголене фото телеведучого Остапчука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини