Головна Новини Зірки персона Дружина Бібера стала новим обличчям Victoria's Secret (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Бібера стала новим обличчям Victoria's Secret (ФОТО)

Американська модель Хейлі Бібер стала обличчям нової рекламної кампанії бренду спідньої білизни Victoria's Secret

9 листопада 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

24-річна американська зірка Хейлі Бібер вразила своєю стрункою фігурою у новій рекламній кампанії всесвітньо відомого бренду Victoria's Secret.

Дружина Бібера стала новим обличчям Victoria's Secret (ФОТО)

Хейлі Бібер / Фото: @haileybieber

Знаменитість позувала перед камерами у трьох комплектах спідньої білизни з еластичного шовку: у білому комплекті з чорним мереживом, такому ж фіолетовому ансамблі та лавандовому образі з червоною окантовкою.

Але Хейлі Бібер викликала резонанс у мережі через те, що стала обличчям нової рекламної кампанії Victoria's Secret, продемонструвавши не лише елегантне вбрання, а й блиснувши стрункою фігурою. Річ у тому, що минулого року бренд заявив, що змінює свою політику і більше не запрошуватиме до співпраці супермоделей і проводитиме своє шикарне "ангельське" шоу. Приводом для такого рішення стала постійна критика у бік компанії через те, що вони вибирають для реклами лише худих дівчат, а в житті жінки мають різні параметри.

Керівництво марки прийняло претензії покупців до уваги й спробувало змінити свою тактику. За останні місяці бренд Victoria's Secret трохи реабілітувався в очах шанувальників.

Дружина Бібера стала новим обличчям Victoria's Secret (ФОТО) - фото 2
Дружина Бібера стала новим обличчям Victoria's Secret (ФОТО) - фото 3


Фото: @victoriassecret

Нагадаємо, що популярна модель Хейлі Бібер поділилася зі своїми фанатами кадрами нової фотосесії. Від цих кадрів користувачам соціальної мережі важко відвести погляд.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 51-річна данська модель Хелена Крістенсен на своїй сторінці в Instagram порадувала підписників яскравим фото та відео у білизні від Victoria's Secret.

Читайте також, дочка італійської актриси та модель Моніки Беллуччі стала обличчям нового аромату Dolce & Gabbana.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини