Головна Новини Зірки персона Дружина DZIDZIO розповіла, як відбувається їх розлучення з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина DZIDZIO розповіла, як відбувається їх розлучення з чоловіком

Дружина DZIDZIO розповіла про те, як відбувається їх розлучення зі співаком

19 липня 2021, 17:21 comments1183
Поділіться публікацією:

Відомий український співак DZIDZIO розлучається зі своєю дружиною, з якою він прожив у шлюбі 20 років. Тому співачка Слава Хома розповіла в інтерв'ю журналістам "Фактів", як відбувається їх розлучення.

Дружина DZIDZIO розповіла, як відбувається їх розлучення з чоловіком

DZIDZIO та SLAVIA (фото з відкритих джерел)

SLAVIA зізналася, що нині вони з чоловіком живуть окремо. Парі поки не вдалося вирішити всі питання, що стосуються їхнього розлучення. Співачка зізналася, що з юридичного боку процес все ще триває.

Майже колишня дружина артиста розповіла, що вони зі співаком спілкуються все рідше, але це спілкування приносить дискомфорт.

"Я відчуваю якийсь психологічний тиск. Він починає говорити, як все це важко реалізувати, коли я ділюся з ним своїми ідеями. Каже, навіщо воно тобі, не ходи туди, не роби цього. Коли говорить мені в такому дусі, то це пригнічує, обламує мені крила. Від таких слів руки опускаються", — зізналася Ярослава.

Співачка розповіла, що після розлучення хоче створити нову сім'ю, а ще — народити дівчинку.

"Я хочу реалізувати себе як жінка в сім'ї. Я в майбутньому бачу таку картинку: йду разом із дівчинкою за ручку, а позаду — чоловік, який посміхається нам, пишається нами. А ще — я, звичайно, бачу себе на сцені з новими проєктами, з новими піснями. Це мої дві невід'ємні частинки щастя", — розповіла SLAVIA.

Відомо, що історія відносин Ярослави і DZIDZIO почалася 20 тому. Майбутні артисти познайомилися, коли навчалися в Київському університеті культури у столиці. Потім вони почали разом виступати на сцені.

Нагадаємо, що раніше дружина DZIDZIO зізналася, чому у них з артистом не було дітей.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини