Головна Новини Зірки персона Дружина відомого українського музиканта кардинально змінила імідж (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина відомого українського музиканта кардинально змінила імідж (фото)

Сніжана Бабкіна порадувала шанувальників сміливим перевтіленням

3 листопада 2020, 15:10 comments1275
Поділіться публікацією:

Сніжана Бабкіна вирішила, що настав час для сміливих експериментів. Так, кілька годин тому вона опублікувала на сторінці свого чоловіка в Instagram новий пост, в якому продемонструвала яскраве перевтілення.

Дружина відомого українського музиканта кардинально змінила імідж (фото)

Сніжана Бабкіна. Фото: glamurchik.tochka.net

Відомо, що в Бабкіної був чорний колір і довге волосся. Зараз же Сніжана вирішила спробувати русявий колір і коротку стрижку.

"Змін потребують наші серця! Ось такий подарунок для мене! Я хотів рудий, Снєжка хотіла русявий — вийшла золота серединка", — написав Сергій під новою публікацією.

Фанати були в повному захваті від нового образу Сніжани, тому не пошкодували теплих слів і компліментів в її адресу. "Клас! Як вам личить!", "Дуже Снєжці  личить колір і стрижка! Просто ідеально", "Дуже натурально. Браво!", — написали фоловери. Приєдналася до них популярна представниця українського шоу-бізнесу Джамала, написавши під фото "Відмінно!".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Сніжана Бабкіна стала жертвою шахраїв. Вона записала відео, в якому поділилася з підписниками, що хотіла пройти верифікацію своєї сторінки кілька днів тому, але після того, як дані оновилися, всі фотографії зірки зникли, а ім'я акаунта стало зовсім іншим. Своє звернення Бабкіна опублікувала на сторінці чоловіка, вона також попросила допомогти людей, які розбираються в подібних питаннях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини