Головна Новини Зірки персона Дружина Віктора Павлика розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за поточний рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Віктора Павлика розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за поточний рік

За словами Катерини, цей рік не тільки не зломив пару, але і зробив їх сильнішими

30 грудня 2020, 23:35
Поділіться публікацією:

Молода дружина українського народного артиста Віктора Павліка, а за сумісництвом і виконавчий директор Катерина Павлик, в дівоцтві Репяхова, на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за останній рік.

Дружина Віктора Павлика розповіла про те, що стало з її почуттями до чоловіка за поточний рік

За словами Катерини, цей рік довів щирість їхньої любові, незважаючи на смерть сина народного артиста, втрати та наслідки карантину.

"Цей рік показав, що я люблю свого чоловіка точно не за звання або кількість грошей", — написала вона.

26-річна жінка розповіла, що дуже сподівається, що все погане залишиться в році, що минає.

Дружина артиста висловила надію, що 2021 рік буде для їх пари набагато краще.


Раніше "Коментарі" писали про те, що Народна артистка України Тіна Кароль опублікувала на своїй офіційній сторінці в Інстаграмі відеозапис, що складається з двох знімків в стилі ню. На одному з них, в чорно-білій гамі, Тіна зображена оголеною і прикриває голі груди рукою, на другому — співачка також без одягу сидить, схрестивши перед собою ноги. Фотографії демонструються під одну з найвідоміших пісень Кароль "Ноченька".

Крім того, порталу стало відомо про те, що в Харкові домашній улюбленець намагався підняти з землі нетверезого господаря, який після зайвого випитого вирішив поспати на замерзлій землі. Великий рудий собака, схожий на бордоського дога, посидівши біля "батька", спробував зрушити його з місця в сторону будинку. Він смикав його за штанину і намагався волочити, але безрезультатно. В кінці запису видно, що собака нарешті занервував, і помстився п'яниці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини