Головна Новини Зірки персона Дуа Ліпа похвалилася апетитною фігурою в бікіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуа Ліпа похвалилася апетитною фігурою в бікіні (ФОТО)

Британська виконавиця Дуа Ліпа показала фотографії з відпочинку і похвалилася стрункою фігурою в купальнику

2 серпня 2021, 17:55 comments1780
Поділіться публікацією:

25-річна популярна артистка Дуа Ліпа вирішила відпочити від роботи й відправилася на відпочинок в Албанію. Там співачка вже встигла зробити безліч сонячних кадрів, продемонструвавши свою витончену фігуру.

Дуа Ліпа похвалилася апетитною фігурою в бікіні (ФОТО)

Дуа Ліпа. Фото: @dualipa

На своїй сторінці в Instagram британська знаменитість опублікувала серію знімків, на яких позує в різнобарвному бікіні. Свій образ виконавиця доповнила гавайською сорочкою жовто-оранжевого кольору з яскравим принтом, сонцезахисними окулярами з фіолетовими лінзами, чорною маленькою сумочкою і масивними прикрасами.

Публікація, в якій Дуа Ліпа похвалилася своєю стрункою фігурою, набрала вже понад 2,6 мільйона лайків і безліч коментарів від шанувальників: "Королева", "Ти надзвичайно красива", "Чудова", "Богиня", "Найкрасивіша жінка!", "Стільки краси", "Ти чарівна", "Занадто гаряче!"  — зазначили фоловери.

Дуа Ліпа похвалилася апетитною фігурою в бікіні (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що популярну британську виконавицю Дуа Ліпу звинувачують у порушенні авторських прав і вимагають моральну компенсацію. На співачку подало в суд фотоагентство, якому належить знімок. Знаменитість опублікувала його в себе на сторінці в Instagram "без дозволу". На кадрі Дуа Ліпа зображена у великому капелюсі в аеропорту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що під час карантину, викликаного пандемією коронавірусною інфекцією, Дуа Ліпа вирішила поекспериментувати зі своєю зовнішністю і перефарбувала волосся в яскраво-оранжевий колір. Своє відео, на якому артистка позує разом із коханим Анваром Хадідом, вона підписала: "Карантина-оранжина". Також Дуа Ліпа зробила собі коротенький чубчик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини