Головна Новини Зірки персона "Дуже тебе люблю": у Вєрки Сердючки знайшлася "дочка"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дуже тебе люблю": у Вєрки Сердючки знайшлася "дочка"

Джоланта стверджує, що Вєрка Сердючка є її мамою, активно захищає і підтримує українську зірку

21 грудня 2020, 21:23
Поділіться публікацією:

У Андрія Данилка, який виступає під псевдонімом Вєрка Сердючка, можливо є "дочка". Вона вже досить доросла, живе зараз в Польщі і називає себе Джоланта (Джола) Сердючка.

"Дуже тебе люблю": у Вєрки Сердючки знайшлася "дочка"

facebook.com/VerkaSerduchka

На своїй сторінці в соціальних мережах Джола пише, що Вєрка Сердючка — це її мама. Дівчина активно підтримує українську зірку і всіляко захищає її від критики недоброзичливців.

Коли ж у Андрія Данилка був день народження, то Джоланта Сердючка написала зворушливе привітання. Вона назвала Сердючку своєю "коханою мамою".

"Моя улюблена мама ще сто років! Ти наймиліша і найкрасивіша зірка з неба в світі! Мій ангел! З днем народження! Дуже тебе люблю, ваша дочка Джоланта Сердючка", — написала дівчина, прикріпивши до публікації фото з Вєркою.

”Дуже тебе люблю”: у Вєрки Сердючки знайшлася ”дочка” - фото 2

Пам'ятає можлива спадкоємиця Данилка і про день народження своєї "бабусі". Інна Білоконь (виконавиця ролі мами Сердючки) відзначає його 10 жовтня. Дівчина написала і їй зворушливе привітання, яке теж розмістила в своєму Instagram.

Варто додати, що раніше була ситуація, коли Данилка звинуватили в шахрайстві. Тоді Джоланта відразу ж підключилася і закликала не вірити в те, що він може бути аферистом.

У профілі дівчини немає достатньої інформації про неї саму і її життя. Відомо тільки, що вона регулярно викладає фото на своїй сторінці, а також підтримує протести проти заборони абортів в Польщі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, український співак зізнався, що жив з Андрієм Данилко. Епатажний співак 90-х EL Кравчук зізнався, яким був початок його творчого шляху. У своєму інтерв'ю для програми "Життя відомих людей" на каналі 1+1 він розповів, що його батьки були дуже далекі від світу шоу-бізнесу, тому тривалий час він навіть не міг до кінця зрозуміти, чи дійсно спів є повноцінною професією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини