Головна Новини Зірки персона Відома українська фотомодель вдруге стане мамою: Алла Костромічова поділилася радісною звісткою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська фотомодель вдруге стане мамою: Алла Костромічова поділилася радісною звісткою

Фотомодель та ведуча шоу «Супермодель по-українськи» Алла Костромічова офіційно заявила, що чекає на дитину. Вона відчує радість материнства вдруге

15 травня 2023, 10:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомляють "Коментарі", з посиланням на Instagram зірки.

Відома українська фотомодель вдруге стане мамою: Алла Костромічова поділилася радісною звісткою

Алла Костромічова вагітна вдруге. Фото з відкритих джерел

Щемливим фото Костромічова поділилася із підписниками. Опублікувала світлину модель, символічно у День матері. На фото, у зірки видно уже чималий живіт. Тож, очевидно, вона стане мамою ще однієї дитини, дуже скоро.

Українська фотомодель перебуває у шлюбі із бізнесменом Джейсоном Капоне. Разом вони виховують семирічного сина Сальваторе. Та уже незабаром їх сім’я стане ще більшою.

"Нас благословили другою дитиною. Я зроблю все залежне від мене, аби ти народився у кращому світі", – написала Алла, під світлиною у своєму Instagram.

Що цікаво, вперше, про вагітність Костромічової заговорили місяць тому. Тоді зірка позувала на фотосесії, рекламуючи капронові колготки. Шанувальники одразу ж запримітили в Алли округлий животик.  Проте, до офіційної заяви поповнення в родині, фотомоделі вдалося тримати усе в таємниці.

Зірка, не єдина серед українських моделей, котрі в період повномасштабної війни наважились на материнство. Серед таких і її теска та колега Алла Григор’єва-Бейліна. Про народження первістка вона повідомила влітку 2022.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Ембер Херд програла суд Джонні Деппу та зникла: куди втекла зірка Голлівуду Ембер Херд виїхала з США після гучного судового програшу Джонні Деппу. Після програшу у справі про наклеп Ембер Херд зникла з поля зору громадськості.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару: Гучного весілля не буде! Акторка Ірина Сопонару розповіла в інтерв’ю сайту "Коментарі", чому досі не заміжня, чому постійно думає про дітей і на які гроші зараз живе.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини