Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон - 52: як проста офіціантка стала успішною зіркою
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон - 52: як проста офіціантка стала успішною зіркою

Спочатку Дженніфер Еністон працювала звичайною офіціанткою

11 лютого 2021, 10:45 comments1268
Поділіться публікацією:

Сьогодні зірка серіалу "Друзі" та улюблениця багатьох глядачів Дженніфер Еністон святкує свій день народження. Знаменитості виповнюється 52 роки.

Дженніфер Еністон - 52: як проста офіціантка стала успішною зіркою

Дженніфер Еністон виповнилося 52 роки - її історія успіху. Фото: ytimg.com

За період своєї кар'єри Дженніфер Еністон вдалося досягти значних висот та стати успішною акторкою. Проте до своєї популярності юна дівчина тривалий час працювала офіціанткою, кур'єром і навіть оператором.

Згодом Еністон зрозуміла, що хоче бути акторкою та почала ходити на кастинги. Щоб здобути славу, дівчин поїхала до Голлівуду. Там вона отримала свою першу роль у серіалі "Molloy".

Дівчина швидко знайшла агента, який погодився її представляти. Проте він поставив жорстку умову — майбутній зірці треба було схуднути на 13 кілограмів.

Фільми, в яких грала Еністон не приносили великої слави поки дівчина не пішла на кастинг серіалу "Друзі". Спочатку її взяли на роль Моніки. Але потім Еністон зуміла переконати продюсерів, що саме роль Рейчел була написана якраз під неї.

Дівчина не прогадала. Вже у 90-х роках кожен перукар чув від своїх клієнтів фразу: "Хочу зачіску як у Рейчел". Тоді акторка не тільки стала популярною та знаменитою, вона розпочала період нової моди та задавала тренди.

Через деякий час популярність Еністон стихла. Але всі пам'ятають її як неперевершену Рейчел.

Попри вік жінка досі вражає своєю красою та легкістю. Перед нею важко встояти будь-якому чоловіку.

Нагадаємо, що українська реп-виконавиця Аlyona Аlyona зізналася, що, крім музики, її захоплює фотографія, і та особливо  вишивка. Артистка починала з підставок під вазони, пізніше перейшла на більш масштабні роботи. Детальніше про хобі зірки можна прочитати тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини