Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон перестала спілкуватися зі своїми друзями, і ось чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон перестала спілкуватися зі своїми друзями, і ось чому

Раніше в інтерв'ю журналу InStyle актриса повідомила, що перестала спілкуватися з невакцинованих друзями

10 серпня 2021, 05:31
Поділіться публікацією:

Якщо ви не знали, то Дженніфер Еністон — затята вакцінаторка. Тому вона вирішила перестати спілкуватися з тими людьми в своєму оточенні, які досі не вакциновані від коронавірусу. Про це голлівудська актриса написала в Сторіс в своєму Інстаграм. Дженніфер Еністон просто боїться заразитися штамом Дельта, тому її можна зрозуміти.

Дженніфер Еністон перестала спілкуватися зі своїми друзями, і ось чому

Дженніфер Еністон (фото з відкритих джерел)

"Тому що якщо у вас є цей [дельта] штам, ви все одно можете передати його мені. Я можу злегка захворіти, але я не потраплю в лікарню і не помру. Але я можу заразити іншу людину, у якого немає вакцини і чиє здоров'я підірвано (або у неї є вже якесь захворювання), і тому я піддаю її життя ризику ", — написала актриса.

Також вона зазначила, що зараз такі часи, що треба дбати не тільки про себе. Сама актриса повністю завершила вакцинацію в травні цього року.

"Нам дуже пощастило, що в США зараз є доступ до вакцин від COVID-19. На жаль, так не скрізь ... і, як ми знаємо, здоров'я кожного з нас впливає на здоров'я всіх інших", — написала вона тоді в Instagram .

Раніше в інтерв'ю журналу InStyle актриса повідомила, що перестала спілкуватися з невакцинованих друзями, тому що актори "не перебувають в капсулах і не тестуються кожен день".

Дженніфер Еністон перестала спілкуватися зі своїми друзями, і ось чому - фото 2


Нагадаємо, Дженніфер Еністон відверто зізналася, за участь в якій кінострічці донині відчуває сором. Видання Instyle повідомляє, що американська красуня за свою кінокар'єру пробувала себе в різних амплуа, закріпивши за собою статус однієї з найбільш затребуваних актрис Голлівуду. Але на початку своєї акторського шляху їй доводилося погоджуватися на ролі в не дуже успішних фільмах. Еністон зізналася, що їй досі соромно за участь в американському фільмі жахів "Лепрекон" (1993 року), де вона зіграла головну роль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини