Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон назвала фільм, за який їй соромно
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон назвала фільм, за який їй соромно

Американська актриса Дженніфер Еністон розповіла, за участь в якій кінострічці їй досі соромно

8 серпня 2021, 11:30 comments2915
Поділіться публікацією:

Популярна актриса, зірка фільмів "Дружина напрокат" і "Нестерпні леді" Дженніфер Еністон відверто зізналася, за участь в якій кінострічці донині відчуває сором.

Дженніфер Еністон назвала фільм, за який їй соромно

Дженіфер Еністон (фото з відкритих джерел)

Видання Instyle повідомляє, що американська красуня за свою кінокар'єру пробувала себе в різних амплуа, закріпивши за собою статус однієї з найбільш затребуваних актрис Голлівуду. Але на початку свого акторського шляху їй доводилося погоджуватися на ролі в не дуже успішних фільмах. Еністон зізналася, що їй досі соромно за участь в американському фільмі жахів "Лепрекон" (1993 року), де вона зіграла головну роль.

Актриса розповіла, що із задоволенням забула б про цей проєкт, якби у неї була така можливість. За її словами, це був найкошмарніший фільм у її роботі.

"Є безліч картин, про які ти думаєш: "Боже, це був жах. Як я потім буду жити з цим? Так ніяково!" Але цей фільм у такому списку реально перший", — зазначила Еністон.

Зірка "Друзів" у цій кінострічці зіграла дівчину, яку переслідує персонаж з ірландського фольклору. Лепрекон впевнений, що вона вкрала його горщик із золотом і повинна бути покарана за скоєне.

Відомо, що фільм отримав досить низькі оцінки критиків. На сайті Rotten Tomatoes картина набрала 23% з рейтингом 4/10 на підставі 13 рецензій.

Нагадаємо, що голлівудська красуня, зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон у свої 52 роки вражає шанувальників своєю стрункою і підтягнутою фігурою. Стало відомо, що допомагає знаменитості підтримувати себе у формі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому Дженніфер Еністон відмовилася спілкуватися з деякими своїми друзями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини