Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон розкритикували через ялинкову іграшку
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон розкритикували через ялинкову іграшку

Багато шанувальників порахували вчинок Еністон «нетактовним»

30 грудня 2020, 16:45
Поділіться публікацією:

Популярну актрису, зірку американського ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон розкритикували за новорічну ялинкову іграшку.

Дженніфер Еністон розкритикували через ялинкову іграшку

Дженніфер Еністон / Фото: Axelle / Bauer-Griffin

На своїй сторінці в Instagram-Stories знаменитість опублікувала фотографію дерев'яної ялинкової іграшки на якій було написано "Наша перша пандемія 2020". Але актриса не уточнила, була це її іграшка, або вона просто десь її побачила. Але фоловери зірки відразу ж розкритикували цей знімок, зазначивши, що "відзначати" пандемію, в результаті якої загинуло дуже багато людей, неприпустимо і нетактовно.

Дженніфер Еністон розкритикували через ялинкову іграшку - фото 2

Зірці "Друзів" почали писати, що вона байдужа до втрат і труднощів, з якими довелося зіткнутися людям в цьому році. "Знаменитості живуть в іншому світі", "Вона говорить про пандемію як про якусь вечірку", "Дженніфер, вистачить", — писали в коментарях користувачі.

Але знайшлися і ті, хто встав на захист Еністон. Одні припустили, що актриса вирішила просто пожартувати, а інші, що таким чином, вона привернула увагу громадськості до цієї проблеми.

"Все реагують по-своєму. Це не означає, що їй не було складно в цьому році. Просто вона справляється за допомогою гумору", — написав один з користувачів соціальної мережі Twitter.

До слова, сама знаменитість поки ніяк не прокоментувала цей інцидент.

Нагадаємо, влітку 2020 року, коли пандемія коронавірусу набирала обертів, Дженніфер Еністон заявила, що продає свою фотографію 25-річної давності, щоб відправити ці кошти на рахунок організації, яка допомагає жителям в боротьбі з коронавірусом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Еністон зізналася, навіщо насправді завела сторінку в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини