Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес показала трендовий манікюр на літо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес показала трендовий манікюр на літо (ФОТО)

Відома актриса і співачка Дженніфер Лопес продемонструвала фоловерам найстильніший манікюр літа-2021

18 травня 2021, 11:50 comments5137
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня Дженніфер Лопес, яка нещодавно офіційно розірвала заручини зі своїм коханим Алексом Родрігесом, продовжує підкорювати своїм вишуканим стилем. Нещодавно зірка зробила манікюр, який точно буде в моді цього літа.

Дженніфер Лопес показала трендовий манікюр на літо (ФОТО)

Дженніфер Лопес / Фото: Other Agency

Знаменитість вибрала яскраво-жовтий неоновий манікюр, який припаде до смаку всім модницям. Такий дизайн яскравий, зухвалий, відразу впадає в очі й не дає нігтиками виглядати тьмяними та нудними Неонові нігті будуть в тренді цього літа, тому такий манікюр варто взяти собі на замітку.

Такими гарними нігтиками актриса зобов'язана зірковому майстру Тому Бачіку. Це на його сторінці в Instagram з'явилося фото з Дженніфер Лопес і її жовто-яскравим манікюром. Руки знаменитості традиційно прикрашали кільця з діамантами, а новий дизайн робив її образ ще більш яскравим і свіжим.

Зірковий майстер любить змішувати в манікюрі кілька стилів, наприклад, рок і гламур, але в цей раз для Джей Ло він вибрав однотонний дизайн. І судячи з фотографії, голлівудська красуня залишилася цілком задоволена.

Нагадаємо, що акуратний стильний манікюр — неодмінний атрибут будь-якої сучасної дівчини. Якщо хочете цього літа виглядати стильно, тоді б'юті-експерти назвали чотири супертренди в манікюрі, які будуть користуватися великою популярністю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська знаменитість, зірка фільмів "Почни спочатку" Дженніфер Лопес, не дивлячись на свій вік завжди виглядає розкішно і не боїться показувати шанувальникам свою природну красу. На своєму акаунті в Instagram вона опублікувала "сонну" фотографію, продемонструвавши обличчя без грама косметики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини