Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес показала, в чому можна зустріти Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес показала, в чому можна зустріти Новий рік

Дженніфер Лопес постала в елегантному костюмі

3 грудня 2020, 23:50
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Почни спочатку" і "Покоївка з Мангеттену" Дженніфер Лопес, яка нещодавно показала, як виглядає вранці без косметики, продемонструвала новий яскравий образ.

Дженніфер Лопес показала, в чому можна зустріти Новий рік

Дженніфер Лопес (фото з відкритих джерел)

У своїх Instagram-Stories актриса опублікувала фотографію, на якій позує на своєму розкішному білому дивані, на тлі новорічної ялинки, яка сяє білими вогниками. Швидше за все, кадр був зроблений на День подяки, який в Америці традиційно відзначають 26 листопада в колі сім'ї.

Знаменитість вибрала для позування елегантний і стильний костюм від американського модельєра Oscar de la Renta, який складається з асиметричною шовкової блузи з квітковими аплікаціями та класичних широких штанів. Костюм виконаний в кольорі слонової кістки й відмінно підходить для святкування Нового 2021 року, який пройде під знаком Білого Металевого Бика.

Свій образ красуня доповнила золотими сережками у формі кілець і туфлями на підборах з прозорими вставками, а своє волосся актриса зібрала в пучок. Варто відзначити, що на Дженніфер Лопес це вбрання виглядає просто приголомшливо.

Дженніфер Лопес показала, в чому можна зустріти Новий рік - фото 2

Нагадаємо, зірка фільму "Почни спочатку" завжди стежить за своїм зовнішнім виглядом, але навіть такі ікони стилю, як Дженніфер Лопес можуть припуститися помилки у виборі вбрання. Нещодавно ми представляли добірку найбільш невдалих образів актриси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що особистий шеф-кухар Дженніфер Лопес розповів, які продукти можна завжди знайти в холодильнику зірки й розкрив подробиці її раціону, який допомагає їй в 51 рік підтримувати таку розкішну фігуру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини