Головна Новини Зірки персона Дженніфер Лопес прокоментувала розрив з нареченим
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Лопес прокоментувала розрив з нареченим

Дженніфер Лопес не стала вдаватися в подробиці

14 березня 2021, 17:15
Поділіться публікацією:

51-річна голлівудська красуня, зірка фільму "Стриптизерки" Дженніфер Лопес прокоментувала інформацію про свій розрив з баскетболістом Алексом Родрігесом.

Дженніфер Лопес прокоментувала розрив з нареченим

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес / Фото Reuters

Знаменитість не стала вдаватися в подробиці, але вона не підтвердила чутки про те, що вони з коханим розлучилися. Джей Ло лише підкреслила, що вони "працюють над деякими речами". Баскетболіст, якого помітили недавно у Флориді, також зазначив, що він "не самотній".

Про те, що в зірковому сімействі з'явилися проблеми стало відомо в лютому поточного року і пара навіть звернулася до сімейного психолога. У мережі говорять про те, що причиною проблем в сім'ї стала 30-річна модель Медісон Лекрой, з якою нібито Алекс Родрігес зраджував актрисі. Але модель зазначила, що з баскетболістом їх не пов'язують романтичні стосунки й що особисто вони не зустрічалися, а Дженніфер Лопес вона сильно поважає.

Відзначимо, що зірка фільму "Стриптизерки" Дженніфер Лопес і її коханий вже двічі переносили весілля. Якби не пандемія коронавірусу, яка сколихнула весь світ, то свято відбулося б влітку 2020 року, адже всі приготування до нього були завершені.

Нагадаємо, що актриса Дженніфер Лопес і баскетболіст Алекс Родрігес відсвяткували свої заручини у 2019 році. А в березні 2020 знаменитість зізналася, що не поспішає в четвертий раз під вінець і пояснила чому.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в кінці минулого року американська зірка Дженніфер Лопес заявила про те, що вони з коханим подумують зовсім скасувати весілля. Актриса запевнила, що у них все добре, просто їм не важливий штамп в паспорті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини