Головна Новини Зірки персона Джолі знову подала в суд на Бреда Пітта: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Джолі знову подала в суд на Бреда Пітта: в чому причина

Відома актриса Анджеліна Джолі знову подала в суд на ексчоловіка Бреда Пітта: тепер пара почала ділити майно

8 липня 2021, 23:20
Поділіться публікацією:

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Лара Крофт" і "Турист" Анджеліна Джолі знову подала в суд на колишнього чоловіка Бреда Пітта. Цього разу ексзакохані будуть з'ясовувати питання, які стосуються нажитого майна.

Джолі знову подала в суд на Бреда Пітта: в чому причина

Анджеліна Джолі (фото з відкритих джерел)

Видання Usmagazine повідомляє, що актриса хоче продати частину сімейного бізнесу і розірвати ділові стосунки з Піттом, але він нібито не погоджується. Вся річ у тому, що колишнє подружжя володіє замком у Франції й плантацією виноградників, там вони відкрили завод із виробництва вин Chateau Miraval.

Тепер голлівудська красуня хоче продати частину свого бізнесу і, за інформацією джерела, вже знайшла покупця. Але на майно подружжя, які ще не до кінця оформило розлучення, накладено тимчасову заборону, яка блокує будь-які фінансові операції, в тому числі і продаж загальних активів. Щоб продати бізнес, Джолі потрібна згода Пітта, але він не поспішає з відповіддю.

Видання зазначає, що актриса боїться втратити покупця, тому звернулася до суду, щоб врегулювати це питання.

Нагадаємо, що спочатку замок і виноробня належали Анджеліні Джолі, оскільки вона придбала ділянку землі до весілля з голлівудським секссимволом. Але пізніше вони почали бізнес із виробництва вин й стали рівними акціонерами.

Варто зазначити, що замок має для колишнього подружжя не тільки ділове, але й особисте значення, адже саме в ньому вони зіграли своє весілля.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 45-річна голлівудська зірка Анджеліна Джолі відкрила завісу особистого життя і розповіла, чому до цього часу не перебуває в романтичних стосунках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини