Головна Новини Зірки персона Дзідзьо відповів на закиди про участь у "мажорному весіллі" під час війни у Луцьку
commentss НОВИНИ Всі новини

Дзідзьо відповів на закиди про участь у "мажорному весіллі" під час війни у Луцьку

Дзідзьо, слідом за Павлом Зібровим, опинився у скандалі

29 травня 2022, 00:20 comments1969
Поділіться публікацією:

Відомий український співак Михайло Хома, який виступає на сцені під псевдонімом "Дзідзьо", відреагував на повідомлення, що він брав участь у "мажорному весіллі" луцьких ковбасників під час війни. Артист на своїй сторінці в Instagram назвав такі новини фейком.

Дзідзьо відповів на закиди про участь у "мажорному весіллі" під час війни у Луцьку

Дзідзьо (фото з відкритих джерел)

У схожу неприємну ситуацію потрапив інший відомий співак Павло Зібров.

Нещодавно у мережі з'явилися новини про участь співака у розкішному весіллі, яке влаштували бізнесмени з Луцька.  У повідомленні йшлося, що Дзідзьо під час війни розважає гостей на весіллі:   співає та гарцює.

 Артист відразу відреагував на ці чутки. Та заявив, що він сам не розуміє, як хтось зараз може святкувати та влаштовувати гуляння. Адже в Україні хлопці та дівчата боронять нашу землю, віддаючи за це своє життя. Співак заявив, що на святі виступав його двійник.

"Виявляється, було таке весілля, де запросили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і змушує виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди задля хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію", – заявив співак.

Михайло Хома також розповів, що з 24 лютого він співає тільки для українських захисників, які лікуються у госпіталях. 

У коментарях під дописом музиканта та співака, його фанати пишуть, що ніколи не вірили таким не перевіреним та недостовірним новинам.

Відомо, що місцеві волинські ЗМІ повідомляли про луцьких підприємців, які влаштували розкішне весілля своєму синові. Відео з розкішного гуляння потрапило у мережу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що відому акторку обурила майстриня манікюру, яка відмовилася обслуговувати російськомовних клієнтів.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини