Головна Новини Зірки персона Відому акторку обурила майстриня манікюру, яка відмовилася обслуговувати російськомовних клієнтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Відому акторку обурила майстриня манікюру, яка відмовилася обслуговувати російськомовних клієнтів

Ксенія Мішина підняла мовне питання у своєму фотоблозі

27 травня 2022, 18:47 comments12517
Поділіться публікацією:

Відому українську акторку Ксенію Мішину обурила позиція майстрині манікюру зі Львова, яка вирішила не обслуговувати клієнтів, які розмовляють російською мовою. Акторка назвала це тупістю, адже якщо людина розмовляє російською, то це не означає,  що вона не патріот. Про це вона написала у своєму мікроблозі.

Відому акторку обурила майстриня манікюру, яка відмовилася обслуговувати російськомовних клієнтів

Ксенія Мішина (фото з відкритих джерел)

 "Абсолютна тупість і неповага до людей, зокрема, які захищають, люблять і воюють за Україну, маючи російськомовне минуле. Я відчуваю злість і обурення до людей, які розділяють нас у такий час",- написала Мішина.

 Ксенія Мішина написала, що мова справді важлива, бо це національна ідентичність. Але, на її думку, любов до країни вимірюється "відданістю у серці та ставленням до своїх співгромадян".

Акторка зазначила, що мова дійсно важлива, оскільки це наша ідентичність, але, каже Ксенія, важливіше за інше свобода та повага. Мішина додала, що любов до країни вимірюється не мовою і навіть не паспортом, а "відданістю у серці та ставленням до своїх співгромадян".

Відому акторку обурила майстриня манікюру, яка відмовилася обслуговувати російськомовних клієнтів - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Лобода відкрила центр допомоги постраждалимСпівачка розповіла, що їй щодня пишуть люди, які пережили справжній жах. Вона зізналася, що плаче, читаючи ці листи. Тому вона вирішила, що не може стояти осторонь та хоче допомогти. Про це Лобода написала в соціальній мережі. Для того, щоб допомогти українцям, які постраждали від агресії рф Лобода вирішила відкрити психологічний центр допомоги для всіх, кому вона потрібна. В закладі будуть відбуватися зустрічі з психологами. Установа також буде надавати матеріальну допомогу українцям, які постраждали від збройної агресії Кремля.
 
 
 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: instagram.com/misha.k.ua
comments

Обговорення

Ростислав

29 травня 2022, 12:12

Ви так поважаєте Україну і маєте її в.....,серці, що понад 30 років неможете вивчити українську мову - вам просто по#уй. Поляки шоковані, коли чують від біженців - а де у вас школи для дітей з рускім якиком обучєнія. Вони здивовані, що ви приїхали рятуватися від московитів з України в Польщу а не в московію де є школи з язиком - не мовою, вони здивовані, що ви не знаєте української і не вчите дітей української. Поляки так і запитують вас - чому ви приїхали в Польщу, а не в московію. Українська мова буде офіційною мовою в ЕуроСоюзі, а язик ні і не відомо, чи колись взагалі, тож навчайтесь мови і жити так, як живуть Громадяни своєї Держави, а не чужої.

Александр

29 травня 2022, 09:11

Хай майстрыня скажет ребятам на передовой русскоязычным, что они не полноценные украинцы...и не надо рассказывать,что там все массово переходят на украинский, им не до этого. Это каким надо быть узколобым,что б думать, что если б не говорили на русском языке, то не было б войны....это лишь повод, нашли бы другой("лаборатории" и тд).

Наталя

28 травня 2022, 22:00

Хай їде де її не обурює... в рашу... Може майстриня не розуміє цієї мови, в школі її не вчила...

Аліна

28 травня 2022, 21:51

Аххха, прикриватися чоловіками на фронті.Це якось не дуже добре ксенія. Там вони стараються переходити на українську мову. Коли ви сидячи в безпеці, нічого не можете зробити!

Лариса

28 травня 2022, 18:02

"Велика" актриса України мала б знати мову своєї країни і відстоювати її, а чого це Мішина захищає мову окупанта? Та ще під час війни?

Дмитро

28 травня 2022, 14:40

Ворог напав на Україну, розвалив купу міст, убив купу мирних людей, ти розмовляєш мовою ворога, і хочеш нормального ставлення? Зараз її ще і коментах під її сторінкою люди з росії підтримають, ах які тут бандерівці погані, треба від них визволяти Україну, таким постом вона хоче не хоче стає на бік ворога, і підіграє рос пропаганді!!!

Дмитро

28 травня 2022, 14:25

російськомовний українець це оксиморон!!! пора визначатись!!!

Мирослава

28 травня 2022, 12:06

Зараз тільки тупа людина не розуміє, що мова має значення! І люди повинні спілкуватися своєю мовою, а не розмовляти мовою ґвалтівників, мародерів та вбивць! Пора вже навчитися бути Українцем! Чомусь немає російськомовних німців, італійців чи французів! А Мішина вирішила попіаритись, щоб про «велику» актрису не забули!

Ігор

28 травня 2022, 08:05

Як щоб не російська мова московитам нікогоб визволяти Небулоб війни

Олександр

28 травня 2022, 07:49

Я не розумію,чому я маю їх поважати.А коли вони почнуть поважати нас?

Василий Иванович

27 травня 2022, 19:45

Я поддерживаю Ксению, русский язык - просто средство общения. Но так же понимаю маникюршу. Во время второй мировой все, что было связано с немецким языком, культурой - было не то, чтобы под запретом, но очень осуждалось на низовом уровне. При этом остались в мировой истории Гете, Шиллер, Гейне, Ницше, Лейбниц, Кант, Гегель, Маркс, Шопенгауэр


Новини