Головна Новини Зірки персона Екс-учасниця групи Little Big знайдена мертвою в квартирі
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-учасниця групи Little Big знайдена мертвою в квартирі

Екс-учасниця групи скаржилася на проблеми зі здоров'ям

1 березня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

У віці 39-років померла колишня солістка російського гурту Little Big Анна Кастельянос. Тіло артистки виявили в її квартирі в Санкт-Петербурзі. Такою інформацією поділився Telegram-канал Mash.

Екс-учасниця групи Little Big знайдена мертвою в квартирі

Анна Кастельянос / фото: Instagram

Відомо, що слідів насильства не тілі виявлено не було. За попередніми даними, виконавиця померла від серцевої недостатності. Останнім часом, за даними ЗМІ, Анна Кастельянос скаржилася на проблеми зі здоров'ям, зокрема страждала радикулітом і судинним захворюванням голови. У неї була третя група інвалідності й ряд хронічних захворювань.

Повідомляється, що через болі в спині екс-солістка Little Big не могла вставати з ліжка, тому за нею доглядали волонтери. Один з них і виявив Анну мертвою у квартирі.

Кастельянос входила до першого складу російської групи й виступала в ній з 2013 по 2014 рік. Потім артистка була ведучою заходів, пробувала себе в ролі актриси та працювала вихователькою в дитячому садку. Свою популярність вона отримала завдяки незвичайній зовнішності, її мати росіянка, а батько — кубинець. Ріст співачки не перевищував 130 сантиметрів, тому шанувальники прозвали її "маленька міс Щастя". З приводу свого росту Анна не комплексувала, а навпаки, своїм прикладом показувала, що потрібно любити та приймати себе.

Нагадаємо, що українська артистка, ведуча тревел-шоу "Орел і решка" Аліна Астровська вперше розповіла про те, як була на волосині від смерті через свого бажання схуднути.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 71-му році життя перестало битися серце відомого російського актора, зірки серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександра Жданова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини