Головна Новини Зірки персона Ведуча «Орла і решки» мало не померла через схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведуча «Орла і решки» мало не померла через схуднення

Ведуча приймала таблетки для схуднення

24 лютого 2021, 19:55 comments1854
Поділіться публікацією:








Українська співачка, ведуча тревел-шоу "Орел і решка" Аліна Астровська вперше розповіла про те, як була на волосині від смерті через екстремального схуднення.

Ведуча «Орла і решки» мало не померла через схуднення

Аліна Астровська / фото: uhd.name

У програмі "Життя відомих людей" знаменитість зізналася, що протягом довгого часу боролася із зайвими кілограмами. Через неправильне харчування і гормональний збій вона то набирала вагу, то скидала. Але був випадок, коли вона поправилась на 22 кілограми й подруги їй натякнули, що пора привести тіло в порядок.

За їхньою порадою, Аліна почала правильно харчуватися і щодня приділяти фізичній активності, але новий режим не давав ніяких результатів, і незабаром у співачки розвинулася депресія. Тоді вона пішла на радикальні заходи й стала приймати таблетки для схуднення.

Згадуючи той час, Астровська заявила, що такі таблетки не можна приймати ні в якому разі, тому що вони тільки шкодять організму. Через своє затяте бажання будь-якими засобами позбутися від зайвих кілограмів ведуча "Орла і решки" ледь не померла.

"Я потрапляла в реанімацію. Напевно, більше починаєш цінувати життя, коли воно у тебе на волосині. Це був набряк Квінке — коли перекриває дихальні шляхи, і ти починаєш задихатися", — зазначила Аліна.

Після цього випадку зірка почала займатися з психологом, переглянула свій раціон і спосіб життя в цілому, стала вегетаріанкою і більше не страждає від проблем із зайвою вагою.

Нагадаємо, нещодавно голлівудський актор, зірка фільму "Земля майбутнього" Джордж Клуні розповів, як опинився на лікарняному ліжку через те, що різко втратив вагу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американка відмовилася від одного продукту і схудла на 80 кілограмів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини