Головна Новини Зірки персона Екссолістка «ВІА Гри» вперше показала коханого (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Екссолістка «ВІА Гри» вперше показала коханого (ВІДЕО)

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Еріка Герцег вперше показала свого обранця, опублікувавши з ним романтичне відео

9 серпня 2021, 14:10
Поділіться публікацією:

Особисте життя 33-річної ексучасниці "ВІА Гри" Еріки Герцег завжди викликало підвищений інтерес, але дівчина ретельно приховувала свого обранця. Однак днями співачка публічно зізналася йому в коханні та показала, як танцює в його обіймах.

Екссолістка «ВІА Гри» вперше показала коханого (ВІДЕО)

Еріка Герцег. Фото: @erikaherceg

На своїй сторінці в Instagram Еріка опублікувала романтичне відео, на якому зображена зі своїм обранцем під час повільного танцю в ресторані. Артистка не стала показувати обличчя молодого чоловіка, тільки як він виглядає зі спини. Коментарі до своєї публікації знаменитість обмежила.

Ексучасниця "ВІА Гри" написала, що дуже вдячна Всевишньому за те, що чотири роки тому зустріла свого коханого, тому що з ним вона безмежно щаслива.

До слова, бойфренда співачки звуть Михайло і він казахстанський бізнесмен. Пара не розписана, але у своїх інтерв'ю Еріка називає бойфренда своїм чоловіком і зазначає, що він її дуже любить і щодня про це говорить. Заради нього артистка переїхала до Казахстану.

Нагадаємо, що в травні минулого року Еріка Герцег заявила, що йде з популярного гурту "ВІА Гра", в який вона потрапила у 2013 році завдяки музичному реаліті-шоу "Хочу V ВІА Гру". Дівчина заявила, що хоче почати сольну кар'єру.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в листопаді 2020 року Костянтин Меладзе представив оновлений склад української попгрупи "ВІА Гра". Продюсер наголосив, що секрет популярності жіночого колективу протягом стількох років може полягати у тому, що його склад постійно змінюється. Коли приходять нові дівчата — це найцікавіший період, тому що він надихається новими ідеями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини