Головна Новини Зірки персона Еллерт висловився про таємні заручини з Ксенією Мішиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Еллерт висловився про таємні заручини з Ксенією Мішиною

В мережі почали ходити чутки, що актриса Ксенія Мішина таємно заручилася з шоуменом Олександром Еллертом

13 жовтня 2021, 13:45 comments2327
Поділіться публікацією:

Однією з найбільш обговорюваних зіркових пар в Україні є "Холостячка" Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт. Кілька місяців тому знаменитості оголосили про своє розлучення, але в мережі все частіше стали з'являтися докази їх примирення. А недавно і зовсім шанувальники заговорили про заручини пари.

Еллерт висловився про таємні заручини з Ксенією Мішиною

Ксенія Мішина та Еллерт / Фото: @ellert_a

Чутки спровокувала загадкова Instagram-storis Олександра, в якій він розповів, що зважився на важливий крок у житті. Також він зазначив аккаунт з вертолітними прогулянками, майстерню декору і флористики. А після цього у своїй Instagram-storis Ксенія "засвітила" каблучку на пальці. Уважні шанувальники стали припускати, що знаменитості таємно заручились.

"Саша, чого всі пишуть, що ви з Ксюшею заручились?) Признавайтесь!", "Давайте вже весілля", "Здається, до когось повернулася Ксюша", "Чекаємо весілля Вашої з Ксю", "Та давайте вже! Вся країна чекає! ", — пишуть фоловери під останнім постом Еллерта в соцмережі Instagram, де він розповів про відчуття щастя.

Одна з прихильниць написала, що в телеграм-каналах пишуть, що вони з Ксенією побралися і це написала офіційна група "Холостяка", на що Еллерт відповів: "Ооо, тепер і я буду хоч в курсі".

Еллерт висловився про таємні заручини з Ксенією Мішиною - фото 2

Ксенія Мішина поки ніяк не коментує ці плітки. Вона навіть не підтверджує того, що вони з переможцем "Холостячка" помирилися, але недавнє відео, де вони зображені удвох, все говорить сама за себе. Так що, чи зробив насправді Олександр пропозицію Мішиній — поки загадка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що шанувальники запідозрили українську актрису Ксенію Мішин у вагітності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини