Головна Новини Зірки персона Шанувальники запідозрили Мішину у вагітності: "Попалася русалонька"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шанувальники запідозрили Мішину у вагітності: "Попалася русалонька"

Фани помітили на знімках знаменитості животик

12 вересня 2021, 18:01
Поділіться публікацією:

Популярна актриса і головна героїня першого сезону романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася з шанувальниками в Instagram фотографіями, де вона позує у суміжному чорному купальнику. Фани ж помітили на світлинах знаменитості животик, передає УНІАН.

Шанувальники запідозрили Мішину у вагітності: "Попалася русалонька"

Ксенія Мішина - фото з відкритих джерел

На фотографії акторка лежить у великій сітці-гамаку, купаючись у сонячних променях. Однак деяких шанувальників на знімку зацікавило інше — користувачі запідозрили Мішину у вагітності від її екскоханого, сценариста Олександра Еллерта. У коментарях почалося обговорення.

"Ксюша, дуже красиво, але животик себе проявляє! Мрія Еллерта, буде народження нового", "Божественна богиня", "Вай, яка гарна", "Неймовірно приваблива дівчина", "Попалася русалонька в сітку", — писали фанати в коментарях під знімком.

Шанувальники запідозрили Мішину у вагітності: ”Попалася русалонька” - фото 2

Нагадаємо, що після того, як романтичний проєкт "Холостячка" завершився, стало відомо, що акторці Ксенії Мішиній та її обранцеві Олександру Еллерту вдалося зберегти стосунки. Сама знаменитість зізналася, що з моменту вимкнення камер вони не розлучалися і жили разом дуже щасливо. Однак всередині літа Ксенія Мішина шокувала своїх шанувальників новиною про розставання із переможцем шоу.

Все ж шанувальники неодноразово бачили пару разом після заяв про їх розставання. Так, вкінці серпня фани "засікли" пару в одному зі столичних аеропортів. Своєю чергою сама Мішина запевняла, що вона летіла відпочивати зі своїм сином Платоном.

Напередодні Олександр Еллерт розповів, як розвиваються стосунки з актрисою Ксенією Мішиною після їх розставання. Чоловік заявив, що стежить за своєю екскоханою у соціальних мережах і ставить лайки на її знімки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини