Головна Новини Зірки персона Елтона Джона екстрено госпіталізували: що відомо про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Елтона Джона екстрено госпіталізували: що відомо про його стан

З Елтоном Джоном стався нещасний випадок

28 серпня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

76-річний  виконавець з Британії  Елтон Джон  зараз у  медичному закладі, після того, як він  упав у власному помешканні  в Ніцці. Як  інформує газета Nice Matin,  нещасний випадок  ставсь вночі з 27 на 28 серпня.

Елтона Джона екстрено госпіталізували: що відомо про його стан

Елтон Джон (фото з відкритих джерел)

Зранку, 28 серпня  його госпіталізовано в одну з лікарень Монако. Відзначають, що у співака невеликі травми,  але потрібно, щоб за хворим  поспостерігали лікарі.

При цьому, ці  кілька років британська знаменитість щораз має проблеми, пов’язані  зі здоров'ям. Три роки тому  співак відмінив турне, бо захворів на  пневмонію, після чого втратив голос.

Кілька  років до того   йому зробили складну операцію. Зокрема,  в 2017 році в зірки знайшли  рак простати. Після оперативного втручання, пов'язаного  з видаленням ракових клітин, в знаменитого британця  почались ускладнення.

Джон попав в реанімацію,  після цього з'ясували, що в нього є й інфекція. Співак, готуючи мемуари, розповів, що медики  не дали йому ніякої гарантії,  стверджували, що до смерті  Джону  залишилось тільки  24 години.

До слова, Елтон Джон -  відомий співак, що є володарем  маси престижних премій — "Греммі", "Оскар", "Золотий глобус", "Тоні" та інших

В числі його найпопулярніших  хітів  такі як "I'm Still Standing", "Sacrifice", "Cold Heart", "Don't Go Breaking My Heart", "Hold Me Closer" і так далі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомого актора знайшли непритомним у готелі Угорщини. Відомого американського актора Джонні Деппа знайшли непритомним у готельному номері в столиці Угорщини Будапешті. Актора забрали до однієї з місцевих лікарень у важкому стані. Це сталося якраз перед виступом хард-рокового гурту Hollywood Vampires, учасником якого є Депп і який приїхав з концертом у Будапешт у межах туру.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини