Головна Новини Зірки персона Госпіталізували до лікарні у важкому стані: відомого актора знайшли непритомним у готелі Угорщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Госпіталізували до лікарні у важкому стані: відомого актора знайшли непритомним у готелі Угорщини

Інцидент зірвав концерт гурту Hollywood Vampires, учасником якого є Депп

24 липня 2023, 20:40 comments3792
Поділіться публікацією:

Відомого американського актора Джонні Деппа знайшли непритомним у готельному номері в столиці Угорщини Будапешті. Актора забрали до однієї з місцевих лікарень у важкому стані. Це сталося якраз перед виступом хард-рокового гурту Hollywood Vampires, учасником якого є Депп і який приїхав з концертом у Будапешт у межах туру.

Госпіталізували до лікарні у важкому стані: відомого актора знайшли непритомним у готелі Угорщини

Джонні Депп (фото із відкритих джерел)

Про це повідомляє угорське видання Blikk. Виступ довелося скасувати, хоча музиканти вже буквально готувалися виходити на сцену. Тоді менеджер Деппа  сказав, що відомий  американець  почуває себе зле, проте до подробиць не вдавався.

Разом з тим один  рок-музикант гурту  потім дав зрозуміти, що його колега перебрав з алкогольними напоями, саме з цієї причини він не міг виступати і був відправлений до лікарні.

"Все було готово, сцена була встановлена, команда була готова до виступу. Нікому навіть не спало на думку, що можуть бути проблеми, тим більше, що учасники гурту вже виконали налаштування звуку. Все, що ми чули, це те, що Депп був перезбуджений, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що йому викликали лікаря, щоб зрозуміти, чи не сталося з ним чогось серйознішого, ніж зловживання", – повідомив  представникам ЗМІ один з учасників гурту.

Також інформують, що  з причини  "побоювання за здоров'я та безпеку Джонні Деппа" не пройшов концерт в Угорщині 18 липня. Також  скасували   анонсований виступ рок-гурту  в Словаччині, що  був  запланований через два дні. Проте, минулої  суботи, 22 липня, гурт дав концерт в Польщі і в цій країні  Джонні Депп вже почував себе  добре.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vlad

25 липня 2023, 09:26

Провидіння визначає де і в яких місцях мають відбуватись визначні події. Слава Україні!


Новини