Головна Новини Зірки персона Ембер Херд програла суд Джонні Деппу та зникла: куди втекла зірка Голлівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Ембер Херд програла суд Джонні Деппу та зникла: куди втекла зірка Голлівуду

Ембер Херд виїхала з США після гучного судового програшу Джонні Деппу.

2 травня 2023, 19:35 comments1640
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після програшу у справі про наклеп Ембер Херд зникла з поля зору громадськості. За словами близьких до неї джерел, вона почала нове життя далеко від Голлівуду, однак не залишила акторську кар'єру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання PEOPLE.

Ембер Херд програла суд Джонні Деппу та зникла: куди втекла зірка Голлівуду

Ембер Херд виїхала з США. Фото з відкритих джерел

Ембер Херд та Джонні Депп одружились у лютому 2015 року, однак невдовзі пара розлучилась. Коли здавалось, що їхні стосунки остаточно завершились Ембер Херд написала статтю для The Washington Post у якому показала себе жінкою, яка стикається з домашнім насиллям. Попри те, що ім'я Джонні Деппа не згадувалось у статті, усі розуміли про кого вона писала.

За словами Деппа та його адвокатів, Ембер Херд зобразила його як алкоголіка та наркомана, що завдало шкоди репутації актора. Депп вимагав у Херд 50 млн доларів, однак актриса подала зустрічний позов до суду на 100 мільйонів доларів. Суд оголосив переможця Деппа. Ембер мала виплатити 10 млн доларів колишньому чоловіку, а голлівудський актор повинен віддати Херд 2 млн.

Близьке джерело до Херд, повідомило журналу PEOPLE, що актриса не завершувати кар'єру в кіно, проте наразі проживає в Іспанії.

"Вона живе в Іспанії, де отримує більше особистого простору. Судовий процес був для неї великим стресом, і вона просто хотіла виїхати з країни заново. Вона радіє новій роботі та зйомкам. Вона була виснажена й розчарована судом. Вона відчувала, що з нею погано поводилися", — каже джерело близьке до акторки.

Видання зазначає, що Херд виїхала до європейської країни не сама, а з дворічною донькою, яку усиновила раніше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на аукціон виставили речі рок-легенди Фредді Мерк’юрі.

Також "Коментарі" писали про зірку серіалу "Друзі" Метью Перрі, який видалить зі своєї біографії скандальний уривок про Кіану Рівза.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини