Головна Новини Зірки персона Емма Уотсон вийшла у світ у «весільному» вбранні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Емма Уотсон вийшла у світ у «весільному» вбранні (ФОТО)

Британська актриса, зірка «Гаррі Поттера» Емма Уотсон вперше за довгий час вийшла на червону доріжку і привернула увагу своїм вбранням

18 жовтня 2021, 16:25
Поділіться публікацією:

31-річна популярна актриса, зірка фільмів "Гаррі Поттер" Емма Уотсон підкорила своїм "весільним" нарядом, в якому вперше за два роки вийшла на червону доріжку.

Емма Уотсон вийшла у світ у «весільному» вбранні (ФОТО)

Емма Уотсон / Фото: goodfon

Британська знаменитість стала гостею церемонії вручення премії Earthshot Prize, яку преса охрестила "Нобелівською екологічною премією". Емма вибрала для заходу оригінальне вбрання, яке складалося з чорних розкльошених штанів і білого асиметричного топа з відкритою спиною й обробкою з тонкого мережива, зробленого зі старої вінтажної весільної сукні. Актриса дотримувалася дрес-коду, згідно з яким гості не мали купувати на церемонію нові вбрання, а прийти у "старому" одязі.

Свій образ зірка "Гаррі Поттера" доповнила чорним взуттям на грубій підошві, легким укладанням, вечірнім макіяжем, білим манікюром, а також масивними кільцями й сережкою з перловим каменем на одне вухо.

Емма Уотсон вийшла у світ у «весільному» вбранні (ФОТО) - фото 2

(Photo by Neil Mockford/FilmMagic)

Нагадаємо, взимку 2021 року в мережі почали ходити чутки, що Емма Уотсон вирішила поставити свою кінокар'єру на паузу, щоб більше часу приділити особистому життю. Але представник зірки незабаром спростував цю інформацію.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що британська актриса Емма Уотсон, яка отримала всесвітню популярність завдяки ролі Герміони в "Гаррі Поттера", "ховала книги" у Лондоні. Знаменитість разом з організацією "Книжкові феї" закликала людей більше читати й ділитися творами літератури один з одним.

Читайте також, ЗМІ з'ясували, що зірка фільму "Маленькі жінки" Емма Уотсон закрутила роман з американським бізнесменом Лео Робінтоном. Пару "застукали" під час поцілунку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини