Головна Новини Зірки шоу бізнес Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії і розповіла про особисте життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії і розповіла про особисте життя

Дженніфер Еністон зізналася, що відчуває себе абсолютно щасливою

30 червня 2021, 04:43
Поділіться публікацією:

Американська актриса, зірка культового серіалу "Друзі" і багатьох романтичних фільмів Дженніфер Еністон, чутки про новий роман якої ходили ще кілька місяців тому, відверто розповіла про чоловіка своєї мрії. А ще показала нові яскраві фото.

Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії і розповіла про особисте життя

Дженніфер Еністон (фото з відкритих джерел)

В інтерв'ю People Еністон розповіла про своє нинішнє життя, зізнавшись, що відчуває себе абсолютно щасливою.

"Я зараз у повній гармонії. У мене є робота, яку я люблю, в моєму житті є люди, які не менш важливі для мене, і у мене є хороші собаки. Я просто дуже щаслива", — говорить зірка.

Також Еністон жартома зазначила, що не користується додатком для пошуку ідеального чоловіка, а навпаки віддає перевагу класичним знайомствам.

"Я збираюся дотримуватися традиційних зустрічей. Коли хтось просто запрошує тебе на побачення. Я вибираю чоловіка саме так", — коментує актриса.

Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії і розповіла про особисте життя - фото 2

Нагадаємо, 52-річна голлівудська красуня, зірка американського ситкому "Друзі" Дженніфер Еністон розповіла, чи готова вона до нових романтичних стосунків і чи планує вступати у шлюб втретє. У новому інтерв'ю виданню People актриса зізналася, що зараз її серце вільне і вона не проти сходити на побачення з якимось хорошим хлопцем. При цьому вона зазначила, що віддає перевагу традиційним способам знайомств, не в інтернет-додатках, тому що подібними сайтами вона не користується. Також зірка "Друзів" зізналася, що заміжжя не є для неї пріоритетом. Вона просто хоче завести відносини з фантастичним партнером, щоб вони разом насолоджувалися життям і товариством один одного, а для цього не обов'язково юридично щось оформляти.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини