Головна Новини Зірки персона Євген Хмара розповів, чим захоплюється окрім музики
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексклюзив Євген Хмара розповів, чим захоплюється окрім музики

Євген Хмара зізнався, чим захоплювався в дитинстві

17 липня 2020, 11:40
Поділіться публікацією:

Євгена Хмару часто називають українським Моцартом, тому що свою першу композицію він написав у семирічному віці. Музика стала для нього не просто улюбленою справою, але і всім життям. Однак, у композитора є й інші хобі. В ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" Євген Хмара розповів, чим займається у вільний час.

Євген Хмара розповів, чим захоплюється окрім музики

"Перше, про що хотілося б розповісти – це астрономія. Колись у дитинстві бабуся подарувала мені підзорну трубу, за допомогою якої я самостійно знайшов у небі Сатурн, Юпітер, Венеру, Марс, довго спостерігав за Місяцем", — зазначив піаніст

Євген зізнався, що кожен день конспектував розташування супутників Юпітера, і йому завжди це дуже подобалося. А коли він заробив свої перші гроші в першу чергу купив собі великий телескоп, через який навчився робити астрофотографії.

Також майбутній піаніст-віртуоз в дитинстві цікавився авіамоделюванням і дуже любив робити своїми руками модельки літаків і поїздів, які клеїв з картону.

"Ще я колекціоную монети, наші гривневі монети, які випускає НБУ: 2 грн, 5 грн, 10 грн. Зі спортивних активностей – це САП дошки, на які поставив мене мій друг. Також не можу не згадати про авіацію, це теж хобі", — підкреслив Хмара.

Композитор розповів, що в дитинстві весь вільний час замість гри "Контрстрайк" він проводив за авіасимуляторами, відпрацьовував злети та посадки, "літав" з Києва в Шарм-ель-Шейх, з Шарм-ель-Шейху – в Париж, і так далі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що піаніст Євген Хмара розповів, як батьківство вплинуло на його творчість.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини