Головна Новини Зірки персона Фанатів шокувала вартість каблучки Джей Ло
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанатів шокувала вартість каблучки Джей Ло

Необхідно сто середньостатистичних працівників з їхнім доходом в 50 тисяч доларів, щоб зрівнятися з вартістю каблучки Джей Ло

10 листопада 2020, 03:00
Поділіться публікацією:

Вартість каблучки Джей Ло збентежила її фанатів.

Фанатів шокувала вартість каблучки Джей Ло

Фото: Business Insider

За підрахунками західних ЗМІ необхідно скласти заробітну платню ста працівників за рік, щоб зрівняти її з вартістю обручки на заручини відомої співачки.

Нагадаємо Дженіфер Лопес та її наречений, колишня зірка бейсболу Алекс Родрігес зібралися укласти шлюб після трьох років зустрічань. Чоловік для пропозиції обрав місце з красивим краєвидом та освідчився на заході сонця. 

Не зважаючи на те, що минуло більше як рік від моменту заручин,  проте користувачів мережі обурив той факт, що співачка та акторка носить на пальці далеко не просту каблучку. Відтак підрахували, що необхідно 100 середньостатистичних працівників з США та їхній річний дохід в 50 тисяч доларів, щоб прирівняти до вартості каблучки Джей Ло. 

Приблизна вартість персня коливається від 3 до 4,5 млн доларів США. Тепер стало зрозуміло обурення простих американців. 

Зазначимо, що й раніше Родрігес балував свою кохану дорогими подарунками. Наприклад, чоловік подарував Джей Ло ключі від новенького Porsche Carrera 911 GTS за 150 тисяч євро. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Дженніфер Лопес не впізнати на фотографії, на якому вона застосувала занадто багато фільтрів. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини