Головна Новини Зірки персона Фатальна Шерон Стоун показала, як виглядає без макіяжу
commentss НОВИНИ Всі новини

Фатальна Шерон Стоун показала, як виглядає без макіяжу

Голлівудська актриса Шерон Стоун у віці 62-х років виставила сміливе фото

14 липня 2020, 04:15 comments1648
Поділіться публікацією:

Голлівудська зірка і сексапільна актриса Голівуду Шерон Стоун у віці 62-х років здивувала своїх фанатів чином без макіяжу. Своє селфи знаменитість виставила на своєму офіційному сайті.

Фатальна Шерон Стоун показала, як виглядає без макіяжу

Зараз у актриси натуральні волосся з сивиною, з якою вона поки навіть не намагається боротися, проте виглядає при цьому природно.

Багато задавались питанням: вдавалася актриса до допомоги пластичних хірургів. Виявляється, що Шерон Стоун замислювалася над цим, але так і не наважилась ні на одну операцію. Про свою зовнішність вона говорить так: "Чесно кажучи, я вважаю, що старіння – це мистецтво, в якому недосконалості стають сексуальними".

Фатальна Шерон Стоун показала, як виглядає без макіяжу - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий український продюсер і музикант Потап розповів, як його надихає дружина і колега по сцені Настя Каменських.

"Моя дружина сказала: "Я мрію отримати "Grammy". А я думаю: "Боже, ну який "Grammy"? Як до нього дістати? Ну, це неможливо!". Але вона зараз працює над досягненням своєї мети" — зазначив артист.

Потап розповів, що зараз в Каменських величезні успіхи за кордоном, на латиноамериканському ринку, в Індії, Туреччині, і це суперуспішний інтернешнл кейс, напевно, один з перших в Україні. Ця праця приносить їй гроші, славу і наближає до своєї мети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини