Головна Новини Зірки персона Фіналіст «Холостячки» розповів, як пережив відмову Мішиної
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіналіст «Холостячки» розповів, як пережив відмову Мішиної

Олексій зізнався, що після «Холостячки» йому було важко

4 березня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:








Бізнесмен Олексій Тригубенко, який не отримав від Ксенії Мішиної заповітне "так" у фіналі проекту "Холостячка", розповів, як переживав її відмову і чи готовий зараз зав'язати нові стосунки.

Фіналіст «Холостячки» розповів, як пережив відмову Мішиної

Олексій Тригубенко / Instagram / @aleksey_trygubenko

Олексій Тригубенко став улюбленцем проекту, багато жінок сподівалися, що саме його вибере Ксенія Мішина в фіналі "Холостячки", адже бізнесмен підкорив всієї своєю щирістю, надійністю і було видно, що він закоханий в головну героїню. Але актриса вибрала іншого.

У програмі "Зірковий шлях" Олексій розповів, що відчував у той момент:

"Ну, такий біль, порожнеча, відчуття втрати чогось, тому що ти сильно вкладаєш, поринаєш в ці стосунки ... Є тільки ти, ці стосунки та твої почуття ", — зазначив бізнесмен.

Фіналіст проекту нелегко сприйняв і переживав її відмову і боявся, щоб з часом йому не стало ще гірше. Але свою любов, турботу і теплоту він віддавав близьким людям, і саме сім'я допомогла Олексію впоратися з нерозділеним коханням.

Тригубенко зазначив, що не тримає образу на Ксенію Мішин і бажає їм з Еллертом гармонійних стосунків, але не стежить за їх життям і відписався від актриси в Instagram. Зараз він готовий абсолютно до нових стосунків і розповів про свій типаж дівчини: "Для мене важливо, щоб вона була красива і любила мене", — підсумував Олексій.

Нагадаємо, що фіналіст "Холостячки" 32-річний Олексій Тригубенко поділився секретом успіху, який точно працює.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що завтра, 5 березня, в Україні стартує новий сезон "Холостяка" і головний герой Михайло Залівако розповів, яку дівчину він вибере на проекті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини