Головна Новини Зірки персона Фоззі з ТНМК про втікачів: "Якщо ти вже поїхав, то не тринди про це"
commentss НОВИНИ Всі новини

Фоззі з ТНМК про втікачів: "Якщо ти вже поїхав, то не тринди про це"

Фоззі засудив публічних чоловіків, які біжать з України під час війни

6 серпня 2024, 11:59
Поділіться публікацією:

Олександр Сидоренко, більш відомий як Фоззі, учасник популярного українського гурту ТНМК, заявив про свою готовність вирушити на фронт. В інтерв'ю РБК-Україна 51-річний музикант розповів, що вже намагався мобілізуватись, але тоді його не взяли за віком.

Фоззі з ТНМК про втікачів: "Якщо ти вже поїхав, то не тринди про це"

Фоззі з ТНМК готовий змінити сцену на окопи

“Ми з бас-гітаристом в Івано-Франківську пішли до ТЦК, його мобілізували, мене лише взяли на облік. Я старший трохи. Наразі "Резерв" мене не знайшов, тому треба буде знову проходити медкомісію", — розповів Сидоренко

Музикант розповів, що регулярно ходив у військкомат і проходив медкомісію, але через коронавірусні обмеження та масковий режим його не впізнавали.

"Вже потім виявилось, що сусідній військкомат купив наш вініл і тоді вони зрозуміли, що я якийсь напівпокер", — з усмішкою згадує він.

Нині Фоззі бере активну участь у благодійних концертах та зборі коштів для української армії. Однак він не виключає можливості, що скоро може опинитися в лавах ЗСУ.

Фоззі також висловив свою думку про публічних чоловіків, які залишають Україну під час війни і хвалиться цим у соціальних мережах.

"Якщо ти вже поїхав, то не тринді про це, не підставляйте своїх". Це не від великого розуму люди виставляють таке на загальний огляд. Але важко втримати піст, щоб його не полаяли, що ось тепер син ростиме з татом. Ти відповідаєш за свої дії", — розповів артист.

Раніше “Коментарі” писали, що відомий український волонтер та громадський діяч Сергій Притула заявив, що готовий мобілізуватись до лав ЗСУ, якщо в країні змінять законодавство та скасують відстрочку для багатодітних батьків. Про це він розповів в інтерв'ю "Укрінформу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини