Головна Новини Зірки персона Галкін і Пугачова святкують річницю весілля: як зараз складається їхнє сімейне життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Галкін і Пугачова святкують річницю весілля: як зараз складається їхнє сімейне життя

Навколо найвпливовішої зіркової сім'ї російського шоу-бізнесу ходить безліч чуток

23 грудня 2020, 13:38 comments1024
Поділіться публікацією:

Російська примадонна Алла Пугачова і її чоловік, ведучий і комік Максим Галкін, 23 грудня святкують річницю весілля. Рівно 9 років тому пара уклала офіційний шлюб. З цього приводу пропонуємо згадати, з чого почалася любовна історія найяскравішої пари російського шоу-бізнесу і як подружжя живе зараз.

Галкін і Пугачова святкують річницю весілля: як зараз складається їхнє сімейне життя

Галкін и Пугачова. Фото: ria.ru

Алла і Максим познайомилися ще у 2001 році, і через 10 років після знайомства вони пішли в ЗАГС. З того моменту навколо їхнього сімейного життя дотепер не припиняються чутки та суперечки про те, чи щирим є цей союз.

Пугачова і Галкін залишають Росію

Влітку минулого року вони купили апартаменти на Кіпрі, площа яких становить 600 квадратних метрів. Як тільки ця інформація з'явилася в ЗМІ, відразу ж почалися чутки про те, що Пугачова і Галкін збираються переїхати туди на постійне місце проживання. Але незабаром з'ясувалося, що ця інформація є неправдивою, оскільки подружжя купило будинок за кордоном, щоб іноді приїжджати туди.

Розлучення Пугачової і Галкіна

А ось що стосується чуток про розлучення Алли і Максима, то вони з'являються регулярно. Наприклад, останнє "розлучення" парі приписали цього літа. Тоді продюсер Андрій Разін в своєму інтерв'ю розповів, що через карантин Галкін більше не може забезпечувати Пугачову так, як раніше. Це, нібито, і стало причиною їх розставання. Але Галкін на своїй сторінці в соціальних відразу спростував ці чутки.

Відомо, що різниця у віці між Галкіним і Пугачовою 27 років. У них є двоє спільних дітей — хлопчик Гаррі і дівчинка Єлизавета, які були народжені сурогатною матір'ю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Сергій Сосєдов неоднозначно висловився про стосунки Пугачової з Галкіним. Яскравий представник російського шоу-бізнесу зробив несподівану заяву. Він сказав, що між Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою не може бути сексу, а всі їхні романтичні стосунки є тільки грою на публіку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини