Головна Новини Зірки персона Галкін висміяв кремлівських пропагандистів Скабєєву і Соловйова (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Галкін висміяв кремлівських пропагандистів Скабєєву і Соловйова (ВІДЕО)

Максим Галкін зараз активно дає концерти в Ізраїлі

7 червня 2022, 22:48 comments1129
Поділіться публікацією:








В Ізраїлі проходять концерти російського гумориста Максима Галкіна, який частину із зароблених коштів перераховує на допомогу Україні. Чоловік Пугачової відреагував на заяви рф та висміяв російських пропагандистів Ольгу Скабєєву і Володимира Соловйова, які публічно називають його зрадником.

Галкін висміяв кремлівських пропагандистів Скабєєву і Соловйова (ВІДЕО)

Максим Галкін (фото з відкритих джерел)

Під час виступу гуморист знову висміяв заяви окупантів, які називають війну в Україні "спецоперацією". Галків жартами відреагував, що заяви рф, що війна почалася через, аби не допустити розширення НАТО. 

"Вони називають мене зрадником. Вони кажуть: "Ми робимо цю спецоперацію, щоб відсунути НАТО від кордонів з Росією". Для чого? Подобається, не подобається – НАТО розширюється", -  заявив Галкін із сцени.

Галкін із жартом висміяв російських пропагандистів Ольгу Скабєєву і Володимира Соловйова.

"Швеція ж теж збирається в Альянс. Я вже бачу, як Скабєєва спалює альбом АВВА. Я вам точно кажу, що не за горами! Шведську стінку перейменують в "лазалку", сауну – в "сухопарку", шведський стіл – в "обжиралівку".  Я вже бачу Соловйова, він стоїть і кричить: "Карлсон!" – пожартував Галкін.

Гуморист натякнув, що такими темпами до росії повернеться Радянський Союз.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська оперна діва засудила війну, але продовжує любити батьківщину. Оперна знаменитість, відповідаючи на запитання журналіста  німецького видання  Die Zeit, засуджує  "військову операцію РФ" проти  України.  Анна Нетребко сказала, що поки не буде  співати і тимчасово припиняє  кар'єру в  рф. Відповідаючи на багато питань, співачка зазначила, що ніколи не була дуже наближеною  до російської керівної верхівки,  відтак і до російського президента.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини