Головна Новини Зірки персона Всидіти на трьох стільцях: російська оперна діва засудила війну, але продовжує любити батьківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Всидіти на трьох стільцях: російська оперна діва засудила війну, але продовжує любити батьківщину

Анна Нетребко не приховує, що намагається всидіти на двох і навіть на трьох стільцях одночасно

5 червня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

Оперна знаменитість, відповідаючи на запитання журналіста  німецького видання  Die Zeit, засуджує  "військову операцію РФ" проти  України.  Анна Нетребко сказала, що поки не буде  співати і тимчасово припиняє  кар'єру в  рф.

Всидіти на трьох стільцях: російська оперна діва засудила війну, але продовжує любити батьківщину

Анна Нетребко (фото з відкритих джерел)

"З моїм голосом все гаразд, але все інше для мене змінилося. Ніщо вже не буде колишнім, як було. Я знаю багатьох людей, які потрапили під бомбардування, які змушені були бігти. Ми багато говоримо про це одне з одним, це торкається мене до глибини душі. Але я не можу змінити цю ситуацію", — сказала  російська оперна зірка.

Відповідаючи на багато питань, співачка зазначила, що ніколи не була дуже наближеною  до російської керівної верхівки,  відтак і до російського президента.

За словами Анни,  вона не збирається догоджувати  всім.  І хоче  всидіти на своїх двох стільцях або навіть на трьох,  коли це  буде  потрібно. При цьому, співвітчизники  мають зрозуміти, що вона не є  зрадницею  власної батьківщини і що не виступає   на шкоду  Україні. Вона  намагається залишитись людиною.

Не дивлячись ні на що, Нетребко   любить свою батьківщину — Росію та громадян, які  живуть в цій країні. За її власними  переконаннями,  те, як зараз   мешканці різних країн світу  ставляться до  громадян  Росії – не є правильним. Разом з тим співачка каже, що вона не  прихильниця  Путіна, ніколи нею не була та переконує, що повірила в хороші  наміри  російського президента 2012 року та з цієї причини віддала за нього свій  голос на виборах.

"Моє ім'я з'явилося у списку прихильників президентської кампанії Путіна 2012 року. Мене запитали, чи можна опублікувати моє ім'я, і я погодилася. Було б дуже нерозумно відмовитися від цього. Є речі, від яких краще не відмовлятися",- згадує ті часи російська оперна діва.

 Зірка опери зазначила, що ніколи не була  учасницею   політичних кампаній,  не підтримувала жодного політика.  Вона проголосувала за Путіна в 2012 році і цього не приховує. Поступила так, бо була переконана, що такий президент    буде корисним  для російського мистецтва. Разом з тим,  під час виборів 2018 року вона  не здогадувалась, що її ім'я присутнє  у виборчому списку.

Анна Нетребко   ще зазначила, що тепер  не має планів  відновити свої концерти в рф, проте не втрачає віри, що для них таки прийде потрібний час.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лобода відкрила центр допомоги постраждалим.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини