Головна Новини Зірки персона Ганна Кошмал про розрив із колегами зі "Сватів": чому не здивована їхній підтримці Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ганна Кошмал про розрив із колегами зі "Сватів": чому не здивована їхній підтримці Росії

Анна Кошмал про реальні стосунки із зірками "Сватів"

22 квітня 2024, 11:30
Поділіться публікацією:

У відвертому інтерв'ю українська актриса та зірка популярного серіалу "Свати" Ганна Кошмал висловилася про своїх колишніх колег, які відкрито підтримують політику Кремля. Йдеться про Федора Добронравова і Тетяну Кравченко, акторів, з якими Кошмал ділила кадр протягом кількох сезонів популярної драми.

Ганна Кошмал про розрив із колегами зі "Сватів": чому не здивована їхній підтримці Росії

Анна Кошмал про реальні стосунки із зірками "Сватів"

"Багато хто помилково вважає, що відносини між акторами в серіалі переносяться і в реальне життя, але це далеко не так," каже Кошмал. "Так, ми могли разом повечеряти чи обговорити поточні справи, але за межами знімального майданчика наше спілкування було мінімальним."

Актриса наголосила, що з початком військових дій в Україні, вона не мала ілюзій щодо політичних поглядів своїх колег. "Мене не здивувало, що вони підтримують криваву політику Кремля. Я не чекала від них іншого", — розповідає вона.

Ганна Кошмал про розрив із колегами зі ”Сватів”: чому не здивована їхній підтримці Росії - фото 2

На відміну від Добронравова та Кравченка, Кошмал також згадала Олександра Феклістова, іншого актора серіалу, який виїхав із Росії та відкрито підтримує Україну. "Олександр завжди був на боці України, і його рішення залишити країну-агресора не стало для мене сюрпризом", — каже Кошмал.

Цей розрив між особистим та професійним життям акторів серіалу "Свати" ще раз наголошує на складності відносин в умовах глобальної політичної напруженості та показує, як професійні шляхи можуть розійтися з причин, що виходять за рамки мистецтва.

Раніше “Коментарі” писали, що Федір Добронравов, відомий українцям як зірка культового серіалу "Свати", публічно демонструє, як він ставиться до військового вторгнення в Україну . Про це повідомляє Уніан.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини