Головна Новини Зірки персона "Голі, з палицею в руках": пропагандист розкритикував "можливості" армії Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Голі, з палицею в руках": пропагандист розкритикував "можливості" армії Росії

Іван Охлобистін видав чергову порцію маячні про війну в Україні

4 червня 2023, 19:53
Поділіться публікацією:

Відомий актор з РФ, що підтримує Путіна,  Іван Охлобистін та одобрює  війну  з Україною,  на цей раз  висловився, як експерт.  Думка актора,  цього разу там  є певна  крапля правди, бо в цій ситуації ним влучно описана ситуація російської  армії  – "голі з палицею в руках".

"Голі, з палицею в руках": пропагандист розкритикував "можливості" армії Росії

Іван Охлобистін (фото з відкритих джерел)

Свої критичні думки Охлобистін  оприлюднив в соціальних мережах,  інформують російські пропагандистські медіа.   

"СВО показала, що ми голі, з палицею копачкою в руках. Бога благаю, щоб це смішне знання привело нас до усвідомлення помилок", — стверджує російський актор.  

Ще він каже, не відступивши від вимог  кремлівських методичок, про те,  що "прогресивний світ скоро покине Україну, чим обов'язково потрібно скористатися Росії".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор зробив божевільну заяву про війну та українців, які його "чекають". Прихильник путінської політики  Михайло Пореченков  озвучив нову пропагандистську маячню про військове вторгнення  в Україну. Як емоційно стверджує актор,  українці чекають загарбників, а ще повідомляє, що до нього звертаються  "осудні шанувальники з України".

Також "Коментарі" писали про те, що російський актор, який зібрався воювати проти українців, відвідав окупований Маріуполь. Актор з  РФ Єгор Бероєв, що виступає  за кремлівську спецоперацію  і підтримує повномасштабне військове вторгнення Росії  проти України, розповів, що  побував  в тимчасово окупованому  Маріуполі. За словами путініста, в місті він побував  на "весіллі". Бероєв показавсь на міській вулиці.  Але  чи  справді він відвідав  Маріуполь — нез'ясованою.  Росіянина  супроводжували камери, все, що відбувалось,  знімали.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини