Головна Новини Зірки персона Голлівудська акторка розійшлася з хлопцем, якому народила сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Голлівудська акторка розійшлася з хлопцем, якому народила сина

Американська актриса Емма Робертс розірвала стосунки з бойфрендом Гарретом Хедлундом, з яким виховує однорічного сина

24 січня 2022, 12:50
Поділіться публікацією:

30-річна популярна актриса, зірка фільмів "Нерв" та "Ми-Міллери" Емма Робертс кілька тижнів тому розійшлася зі своїм хлопцем Гарретом Хедлундом. Разом вони виховують сина Родса, якому минулого місяця виповнився рік. Про це повідомляє видання People.

Голлівудська акторка розійшлася з хлопцем, якому народила сина

Емма Робертс / Фото: @emmaroberts

Що стало причиною розриву – невідомо, але джерела близькі до пари відзначили, що між Еммою та Гарретом останнім часом була напруга, тому вони вирішили розійтися. Але при цьому знаменитості намагаються залишатися хорошими батьками для свого сина Родса, який у грудні 2021 року відсвяткував перший день народження. Емма та Гаррет відзначили свято разом в оточенні близьких людей.

До речі, зірка "Нерва" почала зустрічатися з актором Гарретом Хедлундом навесні 2019 року, але офіційно підтвердити свої стосунки вони не встигли.

Нагадаємо, що голлівудська красуня Емма Робертс офіційно підтвердила свою першу вагітність наприкінці серпня 2020 року. Знаменитість опублікувала знімок, де сидить разом зі своїм коханим у легкій сукні, яка підкреслювала її кругленький животик. Актриса зізналася фолловерам, що чекає на хлопчика.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у грудні 2020 року актриса Емма Робертс вперше стала мамою. Хлопчик, якого вони з бойфрендом назвали Родсом, народився в одній із лікарень Лос-Анджелеса.

Читайте також, що ще одна зіркова пара оголосила про розлучення. Актор Джейсон Момоа, який зіграв головну роль в "Аквамені", шокував шанувальників новиною, що розлучається зі своєю дружиною Лізою Боне після 16 років спільного життя. Про це актор офіційно заявив на своїй сторінці в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини